Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mini eventy dzis rano wbilem do m1 na dropku patrze patrol zucal pelno metinow tych slabych...

to co widze metiny to zaczelem se bic a on do mnie zacytuje "na huj to rozwalasz pzreciez nie pozwolilem zara bana dostaniesz..."

Potem pisal z kims od zoltkow nie wiem co mu zoltek pisal ale patrol odpowiedzial mu tak..."Kurwa mogles mowic ze tutaj grasz..."

i nibty nie klnie a wczoraj jak klucil sie z wzr czy jakos tak to tez nie klna....porazka taki team

Najnormalniesjzy to chyba "Vazixable" i "Peugeotsize

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyznaj się, że chcesz mieć skrina na głównej ;D. Ja niestety nie pomogę, gdyż nie miałem nigdy swojego własnego dedyka.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Ech, więc jak z tym serwerem? Bo jak mi usuną wszystko to nie potrzebnie bym marnował czas, a serwer na prawdę jest zajebisty. Ech, no to czekamy, juz ponad 15H nie działa. Może powiemy off 4ever?

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

No pewnie ze wymiata,podoba sie chociaz nam .. Hm Vazi dasz jakies info ..

Dał info, że serwer w godzinach 16-24 On będzie, bo mu włączą dedyka.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

Opublikowano

No pewnie ze wymiata,podoba sie chociaz nam .. Hm Vazi dasz jakies info ..

Dał info, że serwer w godzinach 16-24 On będzie, bo mu włączą dedyka.

Opublikowano

Znając szybkość ich pracy to dziś on serwer nie będzie a szkoda bo serwer jest zaje***** i po dropił bym sobie szkatułki blasku księżyca :\ Trudno mam nadzieję że jutro już będzie działać bo jest to zajebist* serwer.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Boshe.. A co ja mam wam napisać jak sam nie wiem co jest z serwerem?

Skąd mam niby wiedzieć co jest z nim?

sygnatura.png

Opublikowano

Boshe.. A co ja mam wam napisać jak sam nie wiem co jest z serwerem?

Skąd mam niby wiedzieć co jest z nim?

o wlasnie nawet to bys napisal,ze nie wiesz co sie dzieje i dalej czekasz na odpowiedz...

Opublikowano

coś mi sie zdaje ze po neverii;p

nawet jak kiedys odpali to juz mniej ludzi bedzie gralo z powodu tych niezapowiedzianych przerw^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...