Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm zwieksz te raty expa/dropu kasy i czestotliwosc wypadania szkat i pudelek bo na servbie wiecznie bedzie 40 osob online. Jezeli tego nie zmienisz to nikt tu nie bedzie gral bo np mnie jako gracza odpycha to ze niemam z kim pvp dawac albo komu itemkow selac.

Postaraj sie i wez sie za server bo czas leci.

Opublikowano

Zwiekszcie te zasrane raty troche i razy 2 drop szkat to na servie bedzie ponad 120 ludzi. Tak ciezko ruszyc glowka? ludzie tylko na to czekaja wiec jak chcecie uratowac zajebisty server to ruszcie sie Team ;(

Server tak jest 100razy lepszy od innych privow tutaj jest fabula nie to co na zwyklych privach wbijasz 80lvl w 2 dni i masz all+9...

Opublikowano

@Vazixable

Odnosisz się do mojego posta, więc od razu zaznaczę.

Grałem chwilkę na PL wbiłem 70 mentalem.

Zrobiłem też dla "rozrywki" sure BM 57 lvl ze skillami G.

Eventem nie oznaczam bonusa expa..

Tylko ciekawe ZUO / OX / PvP i wiele innych,

Zgadzam się z Tobą, że ta gra opiera sie głównie na expie.

Ale pytanie:

Po co expić?

Po co wysoki lvl?

-Skoro nie ma prawie z kim rywalizować, nie ma komu sprzedać "dropa"...

A co do Metina, to na wielu serwerach go "Zmienili".

A jeśli Ty nie chcesz go zmieniać, to chociaż spróbuj go "urozmaicić" , aby była chodź kropla takowej rozrywki...

Pozdrawiam Vroy / SagoT.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

@Vazixable

Odnosisz się do mojego posta, więc od razu zaznaczę.

Grałem chwilkę na PL wbiłem 70 mentalem.

Zrobiłem też dla "rozrywki" sure BM 57 lvl ze skillami G.

Eventem nie oznaczam bonusa expa..

Tylko ciekawe ZUO / OX / PvP i wiele innych,

Zgadzam się z Tobą, że ta gra opiera sie głównie na expie.

Ale pytanie:

Po co expić?

Po co wysoki lvl?

-Skoro nie ma prawie z kim rywalizować, nie ma komu sprzedać "dropa"...

A co do Metina, to na wielu serwerach go "Zmienili".

A jeśli Ty nie chcesz go zmieniać, to chociaż spróbuj go "urozmaicić" , aby była chodź kropla takowej rozrywki...

Pozdrawiam Vroy / SagoT.

Ty o urozmaicaniu mi nie mów.

Stronę serwera robiłem już w sumie jakieś 2 Miesiące z Troende który robił grafikę,

Dodatkowo cały serwer Spolszczałem, gdyż misje itd, przetłumaczone przez członków nadawały się (muszę tak powiedzieć) na nic, gdyż nic się z nich nie dało zrozumieć.

Tak więc sam musiałem calutki serwer spolszczać z chińskiego/angielskiego/niemieckiego na polski co do teraz robię praktycznie całymi dniami.

Są jakieś spolszczone misje na tym forum itd. komunikaty też nawet widziałem..

Ale kto to kurwa doceni bo się tak wyrażę?

Oczywiście że nikt, bo to już jest na forum!

Ale że ja to robiłem sam od zera, to to już każdego ch*ja obchodzi..

Że ktoś ma ładniejszą stronę ode mnie bo pobrał gotowca z forum 10sekund, to też "bierz przykład z tamtych" ale to że ja stronę robiłem od zera, i grafikę robił troende, to oczywiście gówno kogo obchodzi, bo inni chodź kradną strony mają ładniejsze.. (To musiałem napisać bo już mi setki ludzi tak mówiło)

sygnatura.png

Opublikowano

Vazixable ja to np doceniam bo serwer jest zajebisty ale zrobił bym żeby eventy co 3 dni były np ZUO+ raty albo ox tak 2x w tygodniu i zuo tez 2x w tygodniu. Jeszcze dodam żebyś dodał questy nowe bo ja mam np 80lvl i 700k kasy i 0 questów .

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Vazixable ja to np doceniam bo serwer jest zajebisty ale zrobił bym żeby eventy co 3 dni były np ZUO+ raty albo ox tak 2x w tygodniu i zuo tez 2x w tygodniu. Jeszcze dodam żebyś dodał questy nowe bo ja mam np 80lvl i 700k kasy i 0 questów .

Jasne, wszystko muszę robić naraz..

Robię obecnie:

*Nową lokację

*Spolszczam 10 misji

*Piszę 2 misje

*Odbugowywuje różne rzeczy

*Odpisuje graczom co chwilę jak widzę, albo relogam jak za dużo mam PW i odpisuje od nowa pokolei

*Jeśli gracz ma jakiś problem, muszę poświęcić czasem nawet godzinę żeby mu pomóc

*Nadaję potworom nowym drop, exp, siłę itd.

*W nowej lokacji muszę dodawać każdego potworka miejsce respu pokolei itd.

*i wiele wiele innych ale po co wymieniać..

I oczywiście nic nie robię, i już się wam spieszy żebym zrobił misję na 80poziom, czego się przyznam że misji pisać nie umiem i pisanie 1 zajmuje mi pół dnia, bo muszę sugerować się przykładami innych misji..

I tak codziennie po bite 10H+ coś robię, i kur*a jego mać nie wyrabiam..

Już mam tego dość powoli..

A nikogo nie przyjmę, bo nikt kto się znałby na podobnych rzeczach, nie dojdzie bo nie chce.

Poza tym znowu by pewnie ktoś przedmioty rozdawał itd.

Mam teraz 3 Zaufanych GM'ów w 100% pewnych i już, przynajmniej im ufam..

Tylko że nie znają się na takich rzeczach.

Nie mówiąc już o paru serwisach które muszę rozwijać, pomagać itp..

Dodatkowo nauka do szkoły, pomoc w domu..

JA JUŻ PO PROSTU TEGO NIE WYRABIAM

sygnatura.png

Opublikowano

stary 80 lvl to maszynka do zarabiania zlota..

ja mam 10kk zawsze +

po co te oxy niema na to czasu...

Zuo to sie zgodze lecz jak narazie niczego na serwie nie brakuje..

Bossy stoja niebite.... metków też raczej nigdy nie brakuje...

wiec po co ci zuo jak jest zuo to shinsoo wybija do konca

a co do rat..

Po co raty 3bylo expic jak one byly a nie teraz narzekac..

tak jest jak byly za czesto raty gracze sie przyzwyczaili i bez rat nie rusza dupy do expienia..

kolejna sprawa

Po huj zrzucaliscie oponki zepsuliscie rywalizacje teraz by byly gora 2-3 bronie na 75 na serwie a jest z 15+

dominikczek jak ty na takim lvlu chcesz miec yangi z questow to pozdrawiam:)

Widze umiesz grac;)

Opublikowano

31 graczy online - to odstrasza:)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

31 graczy online - to odstrasza:)

no comment jakby kazdy myslal tak jak ty to nikogo by na serwie super podziwiam twój tok myslenia:)

Opublikowano

Vazixable to czemu nie dasz treści misji jakiejś sam byś nie musiał pisać jest temat od questów koleś by ci pomógł a jest bardzo obeznany w questach.

http://www.mpcforum.pl/topic/223876-innepisanie-questow-na-zamowienie/

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

"Chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam.."

@USUWAM ZE STRONY ILE GRACZY JEST ONLINE I SIĘ SKOŃCZY TĘPE ROZUMOWANIE 50% OSÓB.

BO O ILE WIDZĘ, W TYM TEMACIE 50% POSTÓW TO TO ŻE: "MAŁO LUDZI, NIE WBIJĘ"

sygnatura.png

Opublikowano

Server fajny tylko za czasow tego gm co eq rozdawal nie pamietam nicku cos na G czy jakos tak mialem wroga jego kumpla to mi eq zarąbał i teraz nie mam na co wracaćale może wróce i daggerem pogram

Wkrótce coś tu znajde ;)

Opublikowano

Vazixable Gram na Twoim serwie 3 dni ... i mi się znudził... na samym starcie od razu nie przypadły mi do gustu te zmiany z brońmi... za dużo poprzekręcane... miecz pirata?... wielki jak nie wiem co i w dodatku do góry nogami.... ale ok da się grać... następna rzecz która mnie przeraziła... otwieram stajennego a tam jakaś rakieta... co to star wars ? . Kolejną sprawą jest to że exp jest wolny jak cholera... byłby szybszy z bojowcem no to idę do lochu małp podropić medale ale po chyba prawie godzinie miałem 1 medal... i tak odwiedzałem loch małp 2 dni i skończyło się na 1 medalu...powinny dropić lepiej te medale...no ok przyśpieszyć exp może dobre eq... i tutaj serwer ma + bo trzeba ulepszacze a zwoj dropi ze szkat blasku ... a na magiczne lustro trzeba trochę materiałów i to pochwalam jest zrobione naprawdę dobrze nie za łatwo ale się da. Aby miło się expiło trzeba skille .... no i tu zaczyna się troche lipa.... ku drogie w porównaniu do wypadających Yang... szkaty blasku lecą troszke za słabo exp staje się podobny do tego jak na PL... skille na G powinno dać się łatwiej zrobić...niech jest jakaś frajda z expa... możliwość wzięcia całego spotu na BO ogranicza np brak skilli i eq... i trzeba się męczyć...cena ku była by rozsądna w granicy 50k a medale niech wypadają lepiej ... nie mówie że jest nie możliwe zrobienie militara ale jak na serwer dedykowany jest za trudno ...

Opublikowano

W godzine dropne +/- 30 medali wiec co pierdolisz o slabym dropie.

Chcesz duzo kasy miec to mysl glowka a nie spotuj do 40 lvl na dzikusach ;0

Opublikowano

Vazi beda jakies zmiany? bo niewiem czy sie dalej tu meczyc w tak mala ilosc ludzi ;/

SKUPUJE POLI PODSTAWE DAJE 400K ZA SZTUKE BIORE HURTEM TAK SAMO MARMURY Z M2 HURTEM BIORE ;] PISAC NA GG 10550830 LUB W GRZE Nick: SprzedamMame Jinno

Opublikowano

Vazi beda jakies zmiany? bo niewiem czy sie dalej tu meczyc w tak mala ilosc ludzi ;/

SKUPUJE POLI PODSTAWE DAJE 400K ZA SZTUKE BIORE HURTEM TAK SAMO MARMURY Z M2 HURTEM BIORE ;] PISAC NA GG 10550830 LUB W GRZE Nick: SprzedamMame Jinno

takie rzeczy pisz na forum neveria.pl a nie na mpc to jest reklama serwera a nie market;)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...