Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Fajny serwer. Taki mini hard'zik czyli to co uwielbiam łap +

future2b.png

Zbieram delete.png, to ten malutki guziczek w prawym dolnym rogu mego postu.

Opublikowano

Od 1:45 support wykonuje mi przenosiny na nowego dedyka.

Nie wiem ile to jeszcze potrwa, to taka informacja jbc.

sygnatura.png

Opublikowano

Leć na Metin2.pl i zapłać 1000zł, będziesz miał extra bony od razu, może to cię bardziej zadowoli.

Nie ma sie meczyc na sewreie ktory i tak padnie. naujlepiej garc na elitemt2 najbardziej sie trzyma.

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Nie ma sie meczyc na sewreie ktory i tak padnie. naujlepiej garc na elitemt2 najbardziej sie trzyma.

ale pierdzielisz elitemt2 sie nudzi po 2h O_O ..

A wiesz czym roznia sie te serwery?

Po pierwsze jak narazie tutaj nie ma itemshopu czyli wszyscy gracze są równi

Po Drugie tu nie wbijesz 100 lvl w 1 dzień tak jak jest to na elitemt2...

Nie ma bonusów w sklepie więc.. Nie zrobisz pro elo eq w 1 dzień...

Nie ma zwojów egzo w shopie nie zrobisz skili G w 1 dzień..

Rozumiesz o co chodzi?

Jesli nie to ci wytlumacze...

Na tym serwie mozna pograc... Bo nie osiagniesz 90% gry w 1 dzien...

I w tym jest rzecz;)

takich serwerow jak elitemt2 jest bardzo bardzo duzo...

Np..boundmt2...Alamut..itp...

Wiec nie oceniaj jak nie umiesz grac..

Opublikowano

Weź ogarnij [GM]Set bo Jinno wygrało event i wygrane królestwo miało dostać po 1 kamieniu duchowym to zamiast nam dać to mi i SheTo dał po 1 kamieniu a resztę dla shinso to co on daltonista jest ? SheTo ci da ss tylko do gry wejdź mówi ze Patrol przez to gm straci

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Zrobił nam event każde królestwo dostało metka Jinno Shinsoo Chunjo i jinno wygrało czyli my a on mi i SheTo dał kamień duchowy a resztę dla shinso nie wiem czy on jest daltonistą czy coś takiego ? bo kd powinni dostać ludzie z jinno a nie z shinsoo

Opublikowano

Troende albo Vazixable . Vazixable wszedł do gry i wpisał shutdown. Ja w tym czasie otwierałem 54 szkaty blasku i teraz nie mam ani dropa ani szkat mam nadzieję że troende albo vazixable oddacie mi je nick Rede.

Opublikowano

qrwa vazi co ty odpierdzielasz;P

miales mi postke odbugowac wczoraj.... a minelo jakies 15 h i dalej niemoge na nia wejsc... wez cos zrob ..

niewiem co ale zeby dzialalo:)

Opublikowano

i pytanie zagrałbym ale archerem ale po hu.. jak marmy i ks poli wogóle nie lecą zrób żeby z metka mieć po 1-3 marmy i z 2x ks-ki i przybedzie ci tych graczy bo archer jest ignorowany w tym przypadku

Wkrótce coś tu znajde ;)

Opublikowano

i pytanie zagrałbym ale archerem ale po hu.. jak marmy i ks poli wogóle nie lecą zrób żeby z metka mieć po 1-3 marmy i z 2x ks-ki i przybedzie ci tych graczy bo archer jest ignorowany w tym przypadku

marmy nie leca i ks poli?

dzis dropkiem na dzikuskach w 2h 10 marmurkow... i do tego kilka ks poli duzo szkat wiec nie przesadzaj:>

Opublikowano

Jeśli ktoś gra na Nakładce, lub na cliencie i nie widzi nowych Metinów(na cliencie powinno byc wszysko dobrze na 99,9%, lecz nakładka może być zepsuta lekko) to niech wklei tego Patcha do "pack" w folderze clienta Neverii.

http://www.speedyshare.com/files/27922617/Neveria_Patch.rar

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...