Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

coś mi sie zdaje ze po neverii;p

nawet jak kiedys odpali to juz mniej ludzi bedzie gralo z powodu tych niezapowiedzianych przerw^

Tez tak mysle.Na Neverii niezapowiedzianych przerw jest co najmniej 3 dziennie.

Opublikowano

Goście mi 2 min. temu odpisali że dedyk zjebany jest, i kiedy mogą migrację na nowy wykonać, napisałem im tak:

Jeśli to możliwe, to prosiłbym żeby w ciągu tej nocy. A jeżeli nie, to prosiłbym od ok. 20.00

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Odpisali: Ok, planuje wykonanie tej operacji na jutrzejszą noc.

PS: Czyli dzisiaj w nocy. Znaczy ja tak myślę bo pisali mi to o 00:52.

sygnatura.png

Opublikowano

znajac wiekszosc privkow tk smao kaczyli niby z reputacja ze wina servera a gowno prawda cala wina pewnie jest u admina nie mam podstawy sadzic ze to wina servera jak na serwerze po kilka razy padalo logowanie itp...

Opublikowano

no to dlugo pograles...

Vazi a ty sie tak nie denerwuj:P... po prostu co mamy myslec jak codziennie na servie sa przerwy nie zapowiadane nie wiadomo z jakich przyczyn i wgl...

Opublikowano

Sprawdź czy w katalogu "pack" masz po 2x pliki o nazwie "root" oraz "locale_pl" jak nie masz jakiegoś to ci wyślę.

sygnatura.png

Opublikowano

ale dodają zobacz ile typy mają minut ja sie męcze 1,5kh żeby wbić 70 a taki wbije jak jest exp 200% i od razu wbija biegając w eq na 30 lv

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

ale dodają zobacz ile typy mają minut ja sie męcze 1,5kh żeby wbić 70 a taki wbije jak jest exp 200% i od razu wbija biegając w eq na 30 lv

Tylko wtedy Ty wbijasz 70+ mając większe raty, a oni będą się później męczyć. Co Ci to robi za różnicę?

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Serwer upadł raz to i upadnie pewnie i drugi . Ehh brak zabezpieczeń , co wiąże sie z cofkami itd.

Ogólnie żenada. Nie polecam! Szkoda tracić czas. Już lepiej poczekać jeszcze trochę na elcardię i niczego nie żałować!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...