Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tutaj duzo wyczytalem z Waszych wypowiedzi i widze ze serwer taki sobie. Wiec nie wiem czy zagrac... Polecacie serwer czy Nie ?

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawili byście launcher ściagałem dziś i chyba na marne uszkodzone coś wypakować się nie da ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bo nie trzeba robić misji. Oddajesz medal i dostajesz lvl. GA, proszę o zrestarotwanie serwera. Może to trochę uśmieży lagi.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

DO GM servera z cały szacunkiem ale lagi jak chu j!! Ogólnie server poezja naprawdę polecam i super się gra ale lagi!!!!!!!!!!!!! dokup ram do sprzętu!!! aha i ewentualnie możecie troszkę zwiększyć drop kasy nic po za tym!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

tak sie zapowiadał serwer, ale widze ze tu nic nowego nie ma ;p

serwer jak każdy inny,

ps mogliscie już clienta wrzucic na ftp(jeżeli wiecie co to jest :x) , bo niektorzy maja limit na megaupload

Opublikowano

Hmmm ciekawe wczoraj po godzinie 17:00 na czacie pojawiła sie wiadomosc od GM'a ..."Kto miał dostać yang za beta to pisać do mnie bo niewiem kto gra" aha czyli mamy to tak rozumiec ze wiara dostaje yangi na start a my sie mamy męczyc tylko dlatego ze na becie nie byłem?

Za duza ta ninja

Opublikowano

Serwer spoko polecam każdemu wbijajcie bo spoko się gra i nie ma lagów

Vazixable mozesz naprawic lochy na pustyni bo mam 40lvl i nie mam jak dropic medali

@up top5 graczy yangi dostali za to ze byli w top 5 i ze bugi podawali jakie sa i jakie trzeba naprawic

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ja mam mianowicie taki problem. Sciaglem clienta i gdy probuje go wlaczyc to zamula mi kompa i nic sie nie dzieje.. Co zrobic ?! ;>

PS: Clienta sciagalem 2 razy i to poprawnie.. ;O

Opublikowano
Mi osobiscie sie nei podoba..

W zapowiedzi bylo lepiej.

w grze mozna zasnac.. ludzi nie ma misji nie ma..

Zdeczqe sie zawiodlem

PS. ze szakt balsku same smieci leca.. masakra..

@LuuKk

A tak chwaliłeś serwer...

Też się bardzo zawiodłem na nim.

To jest denna gra przypominająca Pl`a

Szczerze? Nooby.. przepraszam za slowo, ale nie potrafilem sie powstrzymac... Wiem dlaczego Wam sie serwer nie podoba.. "Bo Wam kowal spalił eq" .. Ludzie na serwie to potwierdza, pamietam jak pisaliscie na Chat'cie i na PW do mnie, ze konczycie gre na Neverii bo Kowal Wam spalil eq.. Brak słów normalnie ... :/

Opublikowano

załamaliście mnie... 10tys graczy?

na ten sprzęt wejdzie max 400 osób i będą lagi + będzie wywalać z serwera. Taką kichę to możesz wciskać mamie:)

Opublikowano

Strona mi nie dziala ani serwer . Przepraszam ale widze ze Admin nerwowo nie wytrzymuje i chce odstraszyc graczy swoim sarkastycznym zachowaniem .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...