Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy bym nie pomyślał że vanq da komuś item o.0 tym bardziej że go od kilku dni nie było nawet na gg

Pomogłem? daj plusa.

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze zrobiony serwer ala global z tym że ludzi jest mało. Mi się osobiście podoba chodź nie mam złudzeń że gracze szukając privów bardziej wolą średnie serwery niż hardy. Na start wita nas muzyczka z wiedźmina. Ulepszacze słabiutka dropią chodź pół godzinki w lochu małp wystarczyło że dropły 2 medale na 21 lvl.Plus jest taki że szaman mam wreszcie efekt płoniecia bo z tym różnie bywa. życzę stwórcom tego serwera powodzenia bo ładna jest prezentacja stronka też i widac duzo czasu poswieconego na stworzenie tego serwera. Z tym ze gracze sa coraz bardziej leniwi a w dodatku jest duzo serwerow prywatnych mt2. czas pokaze (sorki za polskie znaki ale cos rypnelo mi w systemie)

Pozdrawiam Hajmdal

Opublikowano

Chciał bym się zapytać jak to jest możliwe że koleś na 23lvl zrobił sobie boja ? bo mój brat miał 23lvl to miał 10lvl konia i pisało że musi mieć 30lvl żeby zrobić 11lvl tutaj ss gościa

1301409136-U94362.jpg

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

to mozae niech ktorys z gm zrobi sobie 23 lvl wezmie pare medali i zobaczy czy mozliwe ;p duzo pracy to to nie jest;p

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Zapraszam na serwer nie ma lagów i spoko się gra

Nie zmieniliście wszystkiego bo miały dropić dodania z metinów i zmiany bonów ale dalej nie dropią mam nadzieję że to zmienicie.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Vazi ma racje . Neveria jest prostym serwerem. Osobiscie niegram(malo czasu). Wbilem tam w okolo 3-4h 38lv co na plu bez isa masz hmmm max 20 tak mi sie wydaje juz na pl'u ponad rok niegralem i niepamietam :]. Powiem tyle serwery prywatne sa prostsze od pla 10x (niewazne jaki) Taka neveria w porownaniu z pl'em to pikus :]. Ale widze ze dla ludzi ubic 50 metinow to porazka...

Wszędzie gdzie mnie spotkacie będę miał nick :Agrameon.

81135798392254945280.png

Opublikowano

Bez obrazy, ale nie działa mi żadna strona: Strona główna, rejestracja, client, spolszczenie.

Sprawdzałem na Mozilli FireFox, Internet Explorer, Safari i Opera.

Opublikowano

@UP to się akurat da zauważyć ale na stronie pisało że przerwa bedzie sobota-niedziela więc troche to dziwne

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

@UP

Ok od 2.5h wstecz czekam i nadal off, wtf???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

#top

zaczynam wątpić w ich dedtyka.

Serwer ciągle off, nie rozumiem po kija oni go zamykają?

Opublikowano

Server naprawde mi sie podoba lubie takie hard servery tylko cos z teamem nie tak tu maja i obsluga servera codzienne jakies offy sa nie zapowiadane gm patrol chodzi po m 1 i metiny zrzuca non stop klnie jak nienormalny a to chyba nie taki powinien byc team .....

takze bez komentaza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...