Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin[Pl][Dedyk]

Eragon92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mnie to denerwuje . Nie można sobie pograć bo za 5 min jak nie jedno ch off to obydwa . . . Co wy tam robicie . ? Bo z tego co ja widzę to nic . Nie widać żadnych skutków tej waszej '' pracy '' . Jedynie to że zrobiliście trytona gdzie muszę mieć 90lv aby nosić go +9 . . .

Opublikowano

ulepszacze

niebawem

jak niebawem to są czy ich nie ma?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Życzę miłej gry i czekania, ja osobiście serwera pod względem Teamu nie polecam.

@down

a dlatego, że kontakt zerowy i o wiele rzeczy doprosić się przez wiele dni nie można.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Strepsils Byłes u nich w teamie i nie polecasz?a To czemu?

@UP

Napisz mi na pw twoje gg chce porozmawiać

Opublikowano

wbije ale na przyszłość zlitujcie sie nad graczami szukających spoko serwera bo dzisiaj już 2 klienta pobieram...dodawajcie mini spolszczenie

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

od 20 minut nie moge sie zalogowac wyskakuje ze zły mail

@up przed chwila sprawdzałem i po wp[isaniu maila nadal jest info pole musi byc wypełnione tak samo po wpisaniu kodu z obrazka

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

od 20 minut nie moge sie zalogowac wyskakuje ze zły mail

@up przed chwila sprawdzałem i po wp[isaniu maila nadal jest info pole musi byc wypełnione tak samo po wpisaniu kodu z obrazka

Rejestracja przebiegła pomyślnie! Możesz teraz korzystać z Itemshopu, Zmiany hasła oraz możesz sie zalogować do gry!

spróbuj ponownie ale może na innej przeglądarce mi trybi

mam tylko nadzieje że to co w is jakoś znośnie da sie zrobić w grze bo tam jest całe eq zaczynając od yang po epickie itemy....

Opublikowano

jak zaczęło się patchować o 10 tak konca nie widać czy aby ten autopatcher działa?

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy będą epiki . ? Widzę coraz więcej IS'owców z epikami i smoczą biżuterią . . . A jedyne co dzisiaj zrobiliście to dodaliście ziemie gildii . ;d

Opublikowano

ZMIENCIE CENE ZWOJU DO ULEPSZANIA BO MOZNA Z YANGAMI WYKITOWAC , DAJCIE 5 BON NO I BEDZIE GIT

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Ja mam taki blad gralem 3dni teamu, a dzis chcialem zbonowac Eq koledze i mam taki blad:

11.jpg

@Down

Nie rozumiesz mam full clienta + luncher...

Opublikowano

POLECAM! ZAROBIC MOZNA NA PERLACH!!!!

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Serwer nie jest robiony pod kasę. 6-7 nie ma w IS z IS dopiero będziemy robić bo były ustawienia zrobione przez naszego deva (mówił że tak będzie dobrze...) nie ma na servie 6-7 i nie będzie. Del all.

Zwracam sie z prosba o zmniejszenie ceny zwoju blogoslawienstwa (najlepiej do ceny pierwotnej)

Opublikowano

jest 21:30 i serwer jest wyłączony można wiedzieć dlaczego? i do której off? ;p

Za duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...