Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin[Pl][Dedyk]

Eragon92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem, bawiłem się. I teraz właśnie skończyłem zabawe na tym serwerze. Zbyt często panowie te offy macie.

Opublikowano

wy jebani złodzieje wbiłem na wasz serwer i stwierdzam że jest kropka w kropke jak AlamuT i weźcie się w dupę pocałujcie z tymi atakami na bazę danych AlamuT ciulasy pierdolone serwer padnie ja wam to gwarantuje przeprowadzę ataki z komputerów użtkowników mojego serwera który 18H temu ruszył w chinach i już po tych atakach bedzie po was

TĘPIĆ ZŁODZIEJSTWO

Opublikowano

no ale pozniej zrobie .... teraz chce sie dowiedziec jak to zrobic ??

EDIT: Ja też z niecierpliwieniem czekam aż spowrotem zacznie działać ... Server zapowiada się ciekawie ;p Pograłem chwile i przypadł mi do gustu . A tu taka mała uwaga do tych co narzekają : Nie podoba się? Idźcie grać gdzie indziej lub stwórzcie lepszy server ...

kostekh.png

Pasjonat
Opublikowano

strona już działa. ale z tego co widzę w rankingu to była cofka.

Opublikowano

Ku**a?

Żarty sobie robisz?

Grałem od 19 do 22 i wbiłem 66 lvl, dzisiaj rano wchodzę i mojej postaci nie ma?

Już 2 raz tak jest, tylko wcześniej był 40 lvl to dałem spokój...

Mam gdzieś taki serwer, to tylko strata czasu.

SERWERA NIE POLECAM.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Tak ciężko zrobić jakiegoś spol, przez które nie da się wbić na cheatach?..

Co serwer trzeba pobierać te ich clienty.. Pytam się na ch**, jak ktoś ma wgrane new zbr/bronie

i jego client dobrze by działał na serwerze?

Od czego jest GM?

Wysrane już na te blokady, przecież można banować za 1hk / DMG...

­

Opublikowano

Powiem, a raczej napiszę krótko - dziękuję za wycofanie mi tak wielu lvli, dziękuję także za grę i stracony czas na tym serwerze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jest spoko ... Ale jak zrobią kolejną cofkę to się zastanowię czy jest sens, żeby na nim grać . Wczoraj przed offem wbiłem 68 lvl surą i oczywiście postaci nie ma .... Dzisiaj z rana też surka wbiłem, tyle że nie 68 a 63 lvl ... Jak tą postać mi cofnie to naprawdę zastanowię się nad serwerem

kostekh.png

Opublikowano

Ja się dziwie ,że chcecie grac na serwerze który pookradał inne serwery z plików systemowych?

Teraz nie dziwcie się ,że jest ciągle off jak okradzione serwery się mszczą.

Piszecie ,że ciągle robią cofke- cóż widać zarząd tego serwera nie wie ,że w 90% wypadkach cofka jest nie potrzebna bo można łatwo naprawić błąd.

Ale widocznie im jest łatwiej zrobić cofke niz pomęczyć się trochę nad naprawą.

Opublikowano

Jak czytalame ta cala mase spamu to mi sie bebechy przewracały:

@Eragon

Nie klam ze ali ci pliki bajeczki mozesz sobie opowiadac komu innemu, do wszystkich coś masz, po twoim zachowaniu i wypowiedziach sugeruje że masz ok 12-13 lat a zachowujesz się jak totalny dzieciak... Większość twoich postów to spam typu "lecz sie" czy "srutututu gówno cie to obchodzi skad co mam" gdybym bym na tym forum modem tylo bym dawal warny za obrazy innych userów bo to jest plaga... A ty jesteś jej przedstawicielem. Możesz mnie nazywac debilem, idiotą, dzieckiem, mam 14 lat nie ukrywam tego ale ty w przeciwieńskwie do mnie zachowujesz sie skandalicznie... Co ty reprezentujesz sobą... powinieneś ludzi zachęcac do serwera a nie cos do każdego miec.

@Do panow straszących policją

Nie wiem po co to piszecie że sprawa trafi do sądu, na policje itp. jak sie chłopak umie zabezpieczyć to POLSKA policja ma małe szanse na znalezienie go, a znając życie nawet żaden z was nie ruszyłby dupy na komisariat...

@NISMO i SENSUAL

Podziwiem was, jako jedynie stwożyliście serwer, którego ludzie chcą. To naprawde jest sztuka w tych czasach... Coraz trudniej jest zrobić dobry serwer. Trzymajcie się chłopaki, usuńcie im pliki, pousuwajcie tabele jak możecie, poprostu zniszczcie serwer bo "takie kurestwo trzeba tępić"

Pasjonat
Opublikowano

MakYs twoje zdanie już poznaliśmy a teraz możesz już sobie odpocząć bo widać siedzenie przed kompem nie wpływa na twoją inteligencje.

Co do serva przydałoby się troche poprawek ale serdecznie polecam.

131916.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...