Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin[Pl][Dedyk]

Eragon92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sami takich polityków wybieramy... Co do wypowiedzi to nie skomentuję - każdy ma własne poglądy i zdanie.

Sztabki zbugowane (nie łączą się i mają zaniżone wartości), handlarzy zmienialiście z tydzień, po czym u handlarza broniami nie ma połowy broni na 30lvl, u instruktorów nie ma ku dla bm i jakieś popierdolone fryzury (kupujesz dla mężczyzny, a okazało się, że jednak dla kobiety).

Eq smoka nie spolszczone, połowa epików zbugowana (sura nie może ulepszyć stali na szmaragda, wojownik z szafira na jakąś tam zbroje, która jest dalej też nie może, bronie od syrka w górę nie mają wartości w kliencie, ani w bazie, z łuku na 80lvl robi się łuk na 75lvl...)

Zapowiadałeś miesiąc ten serwer, wszyscy myśleli "o kurwa co to będzie", a okazało się, że tylko skopiowałeś pliki alamuta.

Eq w isie.

Drop zerowy, biologa nikt nie zrobił i nigdy nie zrobi.

Mógłbym wymieniać więcej, ale mi się nie chce.

Więcej niż 150 osób na ten serwer nie przyciągniecie, przykro mi, nawet spam na pw nie pomoże.

POZDRO

Opublikowano

fajnie że wam się chce grać na takich serwerach to są max 3-4 dni full eq i tylko w mieście stać jeszcze do tego te itemy dla biologa wcale nie dropią

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Sam IS odstrasza na początku. Jest w nim wszstko bronie na 65 stale epic eq. Nawet zwoje powrotu Um i statusu. NA serwie nie zagram właśnie przez IS serwer podobny do elite co do IS też jest wszystko(tylko tam nie było bizuterii tarczy i hełmu)

Powodzenia z takim podejsciem

Opublikowano
Sam IS odstrasza na początku. Jest w nim wszstko bronie na 65 stale epic eq. Nawet zwoje powrotu Um i statusu. NA serwie nie zagram właśnie przez IS serwer podobny do elite co do IS też jest wszystko(tylko tam nie było bizuterii tarczy i hełmu)

Powodzenia z takim podejsciem

Is stworzyli gracze (dodałem to co chcieli) wszystkie bronie itp z IS można zdobyć w grze bez donacenia. Serwer musi się z czegoś utrzymywać.

Więcej niż 150 osób na ten serwer nie przyciągniecie, przykro mi, nawet spam na pw nie pomoże.

Przed chwilą było 170...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...