Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin[Pl][Dedyk]

Eragon92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eragon.Czemu nie odpiszesz?Czemu strona wam nie działa?może warto zawiadomić o tym fakcie.

Opublikowano

było na początku ograniczyć prawa GM'om, bo po co GM mają mieć możliwość do tworzenia itemków, przecież GM jest od pilnowania czy ktoś czituje, a nie od zabawy w producenta.

ograniczycie prawa GM to niebędzie nikt płakać, że GM rozdaje eq.

Opublikowano

Marta mówiłem Ci juz ze 6,7 bon to porażka.Juz na żadnym serwerze nie ma tego;D

Oj marta marta co za spam..

Opublikowano

Spodziewałem się więcej po zapowiedzi Arkantii, miało być coś, a jest zwykłe g...

Serwera nie polecam, lepiej wejść na Alamut tam wszystko jest to samo, przynajmniej ekipa lepiej ogarnięta...

Opublikowano

I co ty pieprzysz ?

Porażka ? Tak ? No to wracaj na PL , tam nie ma 6-7 . A jak nie to graj sobie na tym oO

Co to za zabawa bez 6-7 ? Na privie ? Priv jest do zabawy . Wojny, pvp itp .

' juz na zadnym serwerze nie ma tego '

Kolejny fałsz .

Przykład

PandoraMt2

http://pandoramt2.pl/

Serwer odlotowy, 6-7 bonów i jest zabawa ( osobiście na nim gram od dłuższego czasu )

Hmm ..

Widzę, że tu na forum mało ludzi takich jest .. co UMIEJĄ się bawić .

Bo każdy pierdoli bajki , że 6-7 to syf .

Pandoramt2 6-7 bon -- często +4000 graczy Online .

Inne denne serwery takie jak ten bez 6-7 bonu może osiągną 2500 graczy .

@edit

@Marta20

Widzę, że lubisz to co ja .

Zapraszam

http://pandoramt2.pl/

Klik

Opublikowano

mozesz w koncu odpowiedziec czy macie sf 2010/11?

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Hmm dadalibyście 5 bon do npc :> ?

Właśnie też nie lubie grać bez tego ;D wątpię,że dodadzą no ale zobaczymy.

Opublikowano

w dupie byłes i gówno widziałeś...6/7 sa do bani jak idioci wkładają tam 10/15% na klase czy obronę przed klasą...wystarczy dodac 6/7 w których takowe bony nie będą wchodziły, jak narazie to 75% serwów ma 6/7

pozdrawiam

Opublikowano
w dupie byłes i gówno widziałeś...6/7 sa do bani jak idioci wkładają tam 10/15% na klase czy obronę przed klasą...wystarczy dodac 6/7 w których takowe bony nie będą wchodziły, jak narazie to 75% serwów ma 6/7

pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie i swój styl dlatego też tego typu posty nie mają sensu...

Opublikowano
hmmm..ok

Życze powodzenia w nabijaniu wysokich lvli graczom:)

Dziękuję, chodź nie wiem o czym mówisz. Jeśli to miało mnie w jakikolwiek sposób urazić to przykro mi - nie udało się. Jeśli masz komukolwiek coś do zarzucenia to poprzyj to dowodami bo takie pisanie Nic Ci nie da.

Opublikowano

po 1 ; Dlaczego nie mozna robic broni???? na forum zastepczym byl taki kozacki system ulepszan a teraz nic nie mozna robic.. clent kopiowany z alamuta bo na startt pisze SENSUAL raty 200% a na tym serwie chyba po 300% sa po 2: dodac 5bon do handlarzy po!!!! 3; dodac 6/7 bon!!!! bo bez niego nie ma zabawy a jak ktos nie umi z niego korzystac jego strata...

Opublikowano

po 1 ; Dlaczego nie mozna robic broni???? na forum zastepczym byl taki kozacki system ulepszan a teraz nic nie mozna robic.. clent kopiowany z alamuta bo na startt pisze SENSUAL raty 200% a na tym serwie chyba po 300% sa po 2: dodac 5bon do handlarzy po!!!! 3; dodac 6/7 bon!!!! bo bez niego nie ma zabawy a jak ktos nie umi z niego korzystac jego strata...

Ponieważ cały czas jesteśmy na etapie tworzenia .... Serwer ruszył wcześniej ze względu na duży nacisk ze strony graczy i nie zdążyliśmy wszystkiego zrobić jak należy... kwestia paru dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...