Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Metin[Pl][Dedyk]

Eragon92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niezły, na początku są zawsze jakieś problemy. Myślę, że w końcu poprawione będą błędy, i będzie dobrze hulać.

Co do ataków to

Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie, utrudnienie dostępu lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Jak zgłosili, to ukarzą winnych, Policja w chwili obecnej nawet jeżeli ktoś przekieruje przez proxy, jest w stanie ustalić numery IP. Jeżeli nie zgłosiliście tego faktu, możecie to zrobić w najbliższym Komisariacie Policji. W komendach Wojewódzkich są specjalne komórki, które zajmują się takimi typami przestępstw. Jeżeli będzie osoba nieletnia, to tatusiowi czy mamusi zabiorą mieszkanie, samochód, telewizor lub inny sprzęt.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MakYs twoje zdanie już poznaliśmy a teraz możesz już sobie odpocząć bo widać siedzenie przed kompem nie wpływa na twoją inteligencje.

Co do serva przydałoby się troche poprawek ale serdecznie polecam.

Hmm. Jak ktos daje dobre opinie na temat serwera to jego inteligencja jest wysoka a jezeli serwer mu sie nie podoba i wyraza swoja zla opinie to jego inteligencja jest mala? Jak widac rodzice zostawili cie w smietniku i wcale sie nie dziwie bo kto by chcial takie cos jak ty w domu trzymac?

MaYks anty-reklama to najlepsza reklama. Temat jest cały czas aktualizowany dzięki czemu na serwer wchodzą coraz to nowsi ludzie, a twoje zdanie i tak nikogo nie obchodzi.

Widze nawet GA serwera jest kretynem. Co do mojego zdania na temat serwera nie bylbym taki pewny czy nikogo nie obchodzi : ) 20/30 wiadomosci kazdego dnia gdzie gram bo ludzie tez tam chca grac mowi wszystko za siebie.

Ja wyrazam swoja opinie. Opinia , zla opinia nie jest antyreklama tylko wyrazeniem swoich odczuc na temat serwera a tym serwer niestety z zachwytu nie padlem : ) Na twoj serwer wchodza neosy ktora lubia bawic sie w serwery '' 4fun '' a jak wiadomo na takich serwerach jest najwiecej ludzi a zarazem na 10 osob przypada 9 neosow. Skoro moje zdanie nikogo nie obchodzi to po co to cytujesz i mi o tym mowisz? Widze ze nalezysz do grona ludzi ktorzy zostana ocenieni na minus odrazu placza. I jak juz pisalem na takich serwerach nie warto grac.

Pasjonat
Opublikowano

Co do mojego zdania na temat serwera nie bylbym taki pewny czy nikogo nie obchodzi : ) 20/30 wiadomosci kazdego dnia gdzie gram bo ludzie tez tam chca grac mowi wszystko za siebie.Ja wyrazam swoja opinie. Opinia , zla opinia nie jest antyreklama tylko wyrazeniem swoich odczuc na temat serwera a tym serwer niestety z zachwytu nie padlem : ) Na twoj serwer wchodza neosy ktora lubia bawic sie w serwery '' 4fun '' a jak wiadomo na takich serwerach jest najwiecej ludzi a zarazem na 10 osob przypada 9 neosow. Skoro moje zdanie nikogo nie obchodzi to po co to cytujesz i mi o tym mowisz? Widze ze nalezysz do grona ludzi ktorzy zostana ocenieni na minus odrazu placza. I jak juz pisalem na takich serwerach nie warto grac.

Chodzi mo o to że twoje zdanie już poznaliśmy, a ty nie musisz się pokazywać ze swoja opinią na każdej stronie to że dostajesz tyle wiadomosci to tylko źle świadczy o tb bo pokazujesz jakim maniakiem jesteś.

Ps: Ogólnie ludzie na privach to nie są żadne koxy koxy to możesz mieć na plu a nie privach.

131916.jpg
Opublikowano

Serwer ogolnie bardzo dobry lecz tylko 2 klasy radzi sobie w pvp..Dagger i Body.Przy bonach 20 na przeszywke body zadaje bardzo duze dmg i nawet abs nic nie daja.Prosze o zmniejszenie przeszwyki do 10 i krytyka do 15 bedzie sie wtedy duzo ciekakwiej bilo w pvp.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Odradzam granie na tym serwerze

Ponieważ "admini. gm-i{ jezeli ich tak mozna nazwac sa dziecmi zamiast rozwiązywać problemy tworzą je

Opublikowano

Dokładnie, znalazłem już parę ciekawych bugów co do gmów, nie wiem czy są nie ogarnięci, ale serwer jest trochę nie ogar.

Jak na weekend można sobie pograć, ale na dłuższy czas " nie da się" .

Ahh no i nie wspominając o małej liczbie graczy.

Pasjonat
Opublikowano

Nom gmi troche nie ogarnieci np piszemy mu z chunjo zrób event na calej pustyni to nie on robi w oazie gdzie masa jinno jest i wybijaja all... .

131916.jpg
Opublikowano

OFF na 100% nie jest dlatego że robią epiki bo po co by wtedy wyłączali stronke i forum. Pewnie mają jakiś inny problem i nie sądze że będzie on rozwiąznay dzisiaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehh... I zowu OFF. ile można żeby przez całą sobote serwer OFF był. Mniejsza z tym. Ja to bym chciał się dowiedzieć kiedy zostaną prowadzone WSZYSTKIE epiki. Wiem że są bronie wprowadzone ale ich sposób ulepszenie odbiega trochę od tego zamieszczonego na forum (miało być egzorcysty -> brzegowe->święty, jets szpon->święty). Nie wliczając tego miało być 100% na ulepszenie pierwszego epika, a pali. Niewiem co oni tam robią ale niech się lepiej sprężą bo zaczną tracić graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehh... I zowu OFF. ile można żeby przez całą sobote serwer OFF był. Mniejsza z tym. Ja to bym chciał się dowiedzieć kiedy zostaną prowadzone WSZYSTKIE epiki. Wiem że są bronie wprowadzone ale ich sposób ulepszenie odbiega trochę od tego zamieszczonego na forum (miało być egzorcysty -> brzegowe->święty, jets szpon->święty). Nie wliczając tego miało być 100% na ulepszenie pierwszego epika, a pali. Niewiem co oni tam robią ale niech się lepiej sprężą bo zaczną tracić graczy.

Co z tego że pali o kase .uleprzacze i itemy nie jest trudno nie musi być 100%

A co do serwera niech go włączą w końcu bo zaraz mnie krew zaleje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...