Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kd +9 będą dawały po 80-90%, gdy skończę całą aktualizacje to dodam mapę.

cm2_sygnatura.jpg

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście wrzucić clienta na inny hosting?? Bo z głównej stronki po 500mb mi się wyłącza, a na wrzuc.to nawet nie chce się rozpocząć...

Znudziło mi się już granie na luncherze.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

takiej prezki to ja jeszcze nie widzialem poprostu mega +++

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Ja co Ty mowiesz ze bez is nie da sie grac... Ja nie wydalem na ten serwer ani grosza i jakos dobrze mi sie gra w pvp nie jestem najslabszy, musisz wiedziec jak robic bony, ja sam jeszcze mam do zrobionie kilka itemow ale to nei da sie ze w jeden dzien zrobisz cale eq, zeby dobre bony weszly to z kilka godzin musisz bonowac.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Ja co Ty mowiesz ze bez is nie da sie grac... Ja nie wydalem na ten serwer ani grosza i jakos dobrze mi sie gra w pvp nie jestem najslabszy, musisz wiedziec jak robic bony, ja sam jeszcze mam do zrobionie kilka itemow ale to nei da sie ze w jeden dzien zrobisz cale eq, zeby dobre bony weszly to z kilka godzin musisz bonowac.

JA jakos tez i nawet dobrze mi idzie w PvP

A to ze tym ziom mówisz ze IS robi cb lepszego to gratki dla cb

Opublikowano

Sklep serwera raczej był zrobimy z myślą o graczach którzy gorzej sobie radzą w tej grze, no i w celu utrzymania serwera.

W sklepie nie ma żadnego przedmiotu który by mógł wywyższyć kogoś na "the best", czyste narzekanie na IS jest po prostu zwykłym kompleksem osób które nie potrafią grać i zwalić winy nie mają.. to proste.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

"To moze ja sie wypowiem za admina (Mysle ze FriQ tak mysli). "Nie bedzie eventow, robie aktualizacje, nie mam czasu, nie moge zrobic wszystkiego naraz. W aktualizacji, jak skoncze( pewnie skoncze za 2miesiace, ale ch0j powiem ze w tym tyg.)w tym tygodniu juz powinna byc, bedzie masa nowych itemow! poczekajcie pare dni a zobaczycie jak ciezko pracowałem ( no wszystko idzie po mojej mysli juz tak 3 miesiace ich zwodze. MWHAHA ALE JESTEM CWANY""

To sa mysli Friq wzgledem gracza z creativemt2

PS. TO JEST CYTAT Z FORUM, JA JUZ NIEGRAM NA TYM SERWERZE

PS2. NeaVe123 jaki masz nick na creative?

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

No niestety ale jest powtórka z przed czasu ostatniej aktualizacji, gdy aktualizacja weszła to był nagle szok i wgl, tym razem będzie to samo.. zobaczycie.

@edit

bym zapomniał, mapa na pewno będzie w tym tygodniu.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

czemu mi nie działa ani strąka ceratiwe ani gra ???

Hallo czemu nie działa mam bład w grze i na strące o co kaman ???

możliwe że miałeś jakieś błędy związane z łączem do serwera, bo serwera nadal działa i jest all ok.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Server bardzo dobry , właśnie zaczołęm grać , tylko wszedłem w buga , napraw - Ognistą wyspe czy jakoś tak , nie widać ekranu i chodzi sie w powietrzu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...