Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NeaVe123 o tej mapie gadał jeszcze przed zakupem dedyka czyli styczeń,luty...jak były mega lagi na serwerze ;]

Friq dałeś ciała z serwerem ,bez kitu ;] A mogłeś mieć jeden z fajniejszych privów...

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak o mapie sam mówiłem przed dedykyem, lecz na no hamchi nie miałem jak mapę robić bo serwer cały czas działał...

później inne aktualizacje itd.. no i teraz w końcu mapa będzie.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

a wiadomo mnie więcej kiedy? Tzn za ile dni, tygodni , miesięcy ? A teraz fajnie itemki juz nie znikaja DT na ch1 działa tylko jeszcze czekac na up. i BD GIT !!! Polecam serwer jeszcze raz i zapraszam do Jinno (RedErr0R,RedErroR,ProBlem16GB,ILofeSzrek ^^ [Moje nicki w grze] )

Opublikowano

Serwera nie polecam . Sprzedam eq na ninje na 99lvl w tym najlepsze noze na serwie , hwang , kd 80% , krysztaly, itp. Gg 4880611 . Pozdrawiam.

CREATIVEMT2 - NAJGORSZY SERWER NA ŚWIECIE. GA MA 15 LAT I NIE RADZI SOBIE Z SERWEREM -.-

Opublikowano

A chciałbym tu zagrać ale to zależy czy tutaj jest taki zwój "Zmienianie statusu" czy coś, co zmienia skille np z body na mental?? Dzięki za odp jak coś ;>

Opublikowano

Kur.. Troche mam Wkurwa...

Sciagnełem lanucher, wypakowałem, a nie mam czym odpalic....

Kazde spol ma LOG..

Ehh.

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

A Teraz jest po aktualizacji.

Co zostało dodane:

- Zaginiona wyspa ( Mapa zombie )

- Nowe zabezpieczenia przed Kamer Modem

- Zwiększyłem ilość Yang na tobole

- Dodałem Cukier dla konia

- Poprawiłem Gv3

- Dodałem sztabki do dozorcy

- Dodałem sklep do Stajennego

- Zmieniłem kolory napisów w misjach

- Dodałem 10 i 11 piętro Wierzy Demonów

- Nowe bronie + Zbroje

- Całkiem nowy wygląd klienta (całkiem nowy styl, widzę że nie jest w 100% dopracowany ze względu na pośpiech, postaram się go poprawić)

- Dodałem lodową wiedźmę (do misji)

- zostały dodane Kamienie duszy do +9 (maksymalna wartość kd wynosi 65%, a ich robienie nie jest łatwe)

- Udoskonaliłem panel logowania(w kliencie)

- Poprawiłem misje biologa

- Poprawiłem bronie od 80-100

- Poprawiłem nowe zbroje

- Dodałem hełmy 3D (jako fryzury)

- Metiny na 95+

myśle, że FriQ edytuje w końcu prezentacje, pozdrawiam moderator forum Creativemt2.

Opublikowano

Tak fajnie up wyszło i miało grać coraz więcej ludzi... a z tego co widzę to jest coraz mniej ! Przez te jeb*** KD ... Ehh tyle roboty poszło na kd 80% a teraz ch*j kd 30% a da się ulepszać jakimś gównem co leci z metków na nowej mapie (Można tam wejść do 95lvl'a... )

Dobra nie bd wypisywał co mi się w tym up'ku nie podoba bo było by tego dużo .

Dziękuje ze grę RedErr0R / ProBlem16Gb

PS: Nie pisać w sprawie eq/konta !! Wszystko zostało oddane !!!

Opublikowano

Ale po chuja wam te kd nowe? tylko narobiliście graczom roboty nic pozatym no i jeszcze popiepszone ulepszanie do +9 X_x za glupi to Wy chyba jestes trzeba bylo pomyslec i dac drop kd chociaz z wrozki ale coz... widac kto prowadzi server ^.^ no wiesz... co do BM'a z tego co wiem bylo lepsze bony na magie ale tu znow inteligentny team wskoczyl ;]

Pozdrawiam DawajTraktor ^^

49017567042270778134.gif

Opublikowano

Serwer jest najgorszy na jakich grałem z Polskich.

Pełno bugów wymienionych wyżej, a najgorsze to:

Atmosfera. Dlaczego? Każdy, ale to każdy na serwerze ksuje, wyzywa, przeklina i wkurwia ludzi, tam nie ma normalnych .

Wbiłem 98 i nie mam zamiaru dłużej grać. Bay

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Witam ! I proszę o waszą radę , pomoc . Gdy pobieram launchera / clienta to zawsze mi wyskakuje taki błąd :

creativemt2.png

Proszę o radę co z tym zrobić , bo bardzo chciałbym zagrać na tym serwerze . Z góry dziękuję Mateusz25121996 .!

Opublikowano

pobierz jakis program do pobierania, byc moze mozilla ci polaczenie przerywa, usun ciasteczka "cookies" powinno pomoc :]

Jebać to!

Opublikowano

@Mateusz25121996

wyłącz antywirusa i ściągnij ponownie

@Kuba01994

Nie zmieniliśmy samego ponga, również reportpacket został zmieiony.. lecz kamer się zczaił :/

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

co znowu jest robione ze stronka off?

@Sory po prostu na operze mi stronka nie dzialala

@DLACZEGO JAK WCHODZE W CREATIVEMT2 TO JAK JEST PATCHOWANIE TO ZATRZYMUJE MI SIE NA PACK.... I DALEJ NIE IDZIE?

18706.png
Opublikowano

No to ja sie wypowiem.

Zakonczylem grac na tym serwerze poniewaz:

-Bug z 6skillem u ninja (brak zwoju do resetowania skilla)

-Bug ze sztabkami (U dozo sa sztabki 250kk 350kk 500kk z uwagi ze przenosilem yangi kupilem sztabe 350kk gdy ja sprzedalem otrzymalem 100kk;/ )

-Bug z Misja z Niebiańskimi żołnierzami 1h biłem calymi spotami i nic nie otrzymaem do misji

Pozdrawiam

Bobu1393 aka BobuWP

Jebać to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...