Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super prezka.

Na pewno zagram.

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh ;/ A własnie mi sie nie pokazuje dodawanie punktow statusu a jeszcze int nie mam na 90

Cos mowili o jakiś sztabkacho cco chodzi?

Opublikowano

ok ok.. ja cb nawet nie zachęcam, a dalej pisząc tylko potwierdzasz co pisałem.

Co do następnego natręta co chcesz zaszkodzić temu serwerowy.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

FriQ kompletnie nie przemyślałeś 6/7 bonów, w trakcie trwania serwera zmieniasz cene itp.

Wiem że teraz trwa ankieta (wkońcu) ale gdy na forum niektórzy pisali (na samym początku) że małże itp. nie dropią w ogóle, ty pisałeś tylko ,,to jest hard serwer" .

Moim zdaniem nie opłaca się tam grać, FriQ chcesz zarobić ? To może się pofatygujesz kopać rowy po godzinach.

Osobiście nie mam zamiaru marnować ani minuty na ten serwer.

Pozdrawiam mądrych userów :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przyznam że z początku dedyka zrobiłem kilka błędów, ale teraz serwer wychodzi na prostą , małże są u rybaka, zwiększyłem drop ulepszaczy, a wkrótce usunę w 6/7 bonach atrubuty pvp(według ankiety). Lecz mi się rozchodzi o to nadmierne komentowanie fidela. Serwer robiłem tak aby tylko sam na siebie zarobił i tyle.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Reje działa, razielek przez to tak długo trwa bo sprawdza pliki, jak chcesz to możesz zmienić nazwę metin2clinet.bin na .exe i przez to odpalaj.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

powiem wam serwer jest ok, do momentu po 90 lvl gra robi sie nudna... nie widac zaangazowania GM ani na forum ani w grze. Mozna powiedziec ze na dzien dzisiejszy po wbiciu 100lvl wyswietla sie komunikat "właśnie pomyślnie ukończyłeś grę" ;P

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Na forum jest zgłoszenie O nazwie DEATH gdzie kolo o nazwie Vampires składa na mnie skarge ze mu ksulem na spocie.

Opowiem jak to wygląda z mojej strony bo niechce dostać bana od kolesia który mi ksul na spocie za to ze mi on własnie ksuł ;/

Expie sobie z bufem na spocie w gv2 i patrze ze mam juz 1.9kkk więc tp sie do m1 pozostawiając bufa na spocie gdy juz przełożyłem yangi wracam na spota a tu patrze jakiś sura expi więc mu mowie ze zajente itd

mowi mi ze ale cie nie było itd.. lecz moj buff stał w rogu więc w jakiś sposób zajmował tego spota. Dałem sobie bufy i dalej expiłem oczywiście on mi ksul lecz ja to olałem i potem mowił ze mam bana itp

Opublikowano

"Serwer już ruszył! Zapraszamy do gry i kupowania monet ze sklepu." lepszego sposobu przyciagania graczy nie widzialem hahhahahhahha ;D

Opublikowano

gram na servie, ale powiem szczerze, że nie widzę kompletnie zaangażowania gm'a w server dry.gif Jak sobie FriQ nie radzisz to weź sobie kilku ludzi do pomocy ...

chyba dłużej na nim nie zagram mellow.gif

bumcfksz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...