Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moris GM nie jest po to aby stał w mieście i gadał lecz po to aby na nie widoku sprawdzał czy są cziterzy.

cm2_sygnatura.jpg

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie oto chodzi!! angry.gif ile jest info na forum- ch4, staty do 125 itd. ? huh.gif na serverze nic, żadnych info, log out ni stąd ni zowąd blink.gif

server schodzi na psy i to nie powoli!! laugh.gif

bumcfksz :P

Opublikowano

Nastepny wlam na serwer. GM pisze nicki jakis n00bkow m.in: Evcio, Pepsi, Taxi. WTF?!

Jeszcze jest cos takiego ze automatycznie wylogowywuje. a po 2 mam glownego chara w m1 jinno i gdy sie loguje i pokazuje sie juz mapka to wyskakuja znaki zapytania...

Opublikowano

Grałam na serwerze troszke czasu. Ogólnie grało sie fajnie, ale jakoś nie zatrzymał mnie ten serwer na dłuzej.

Dużo dzieciaków, które tylko potrafią ksuć bossy i przeszkadzać w grze.

Jak dla mnie serwer 6/10. Trochę mnie rozczarował ;/

Jednak mam nadzieję, że trochę będzie stał, może się wreszcie rozkręci i więcej osób będzie grało.

Opublikowano

Cofki nie miałem co robić bo gm mode nie było włączone, tylko mógł wyłączyć serwer i pisać (nie przez gm'a)

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

rejestracja cały czas działa, czasami może być błąd los connection bo hosterzy strony wstawili zabezpieczenia 1 połączenia na 1 sek.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

FriQ b dobry serwer tylko lipa mała bo jak włanczasz to sie ładuje paczowanie. I za mały drop yang mam 47 lvl i mam 4kk yy a na 56 all eq po 4kk wiec troche mało dropi

Ale reszta ok ++

175001456602037225492.gif

Opublikowano

drop yang na 47lv to szczegół który praktycznie później nic nie znaczy.. no a patcher... nic nie poradzę, musi sprawdzać pliki.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

FriQ, widzę, że na MPC siedzisz całymi dniami odpisując w swoim temacie.

a na forum serwera już nie wejdziesz, chociaż Cie proszą o wiele rzeczy i mają pytania ...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Na mpc wchodzę tylko obczaić temat nic więcej, a na forum serwa cały czas siedzę(gdy jestem przy komputerze), Jony ja dziennie dostaję 100+ wiadomości na PW i jeszcze tematy, z tego co pamiętam to do tej pory wywiązuję się.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Fajny serwerek +sik

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

FriQ jak pisałem pro serwer.Mały drop kasy ale to nic.

PS. Znalazłem błąd w poradniku tego jak patcher sciąga pliki.

Jak bedziesz miał ochote napisz na PM tutaj albo gg to ci napisze co znalazłem

GG mam w profilu

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Witam GM!

Pisze tu z prośbą o odbanowanie ponieważ jak tu wyżej pisano na forum Cie nie ma.

Otoż domyślam się że Bana dostałem za Kamer Moda. Przy moim internecie 1mb nie bede sciagał clienta na to aby sprawdzic jaki serwer. Więce pobrałem moda na ktorym byl ten serwer i sprawdzilem go.

Spodobał mi sie i wczoraj pobrałem clienta a dziś pisze ze Konto zostalo zablokowane. Grać dopiero zaczolem 78lvl Sura WP i mam tam pare dobych itemkow.

Prosze o odbanowanie

Opublikowano

jak mnie nie ma jak dziennie tam wchodzę po 30+ razy na dzień, napisz w odmowach i na pewno rozpatrzę.

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...