Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server bardzo dobry , właśnie zaczołęm grać , tylko wszedłem w buga , napraw - Ognistą wyspe czy jakoś tak , nie widać ekranu i chodzi sie w powietrzu

ognista wyspa????????

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server bardzo dobry , właśnie zaczołęm grać , tylko wszedłem w buga , napraw - Ognistą wyspe czy jakoś tak , nie widać ekranu i chodzi sie w powietrzu

Zgłoś na forum, podaj nick to odbugoję Ci tą postać.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Jest gdzieś napisane co z czego się robi tzn jakiś system ulepszeń ?

http://creativemt2.com/forum//index.php?/topic/579-tut-schemat-ulepszen/

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Dokładną datę podam gdy będę znał.

To się robi żałosne!!!!!!!!!!! Miało byc tydzień temu ...! Później piszesz ze dodasz na 100% w ciągu tygodnia a teraz piszesz ze nie wiesz kiedy dodasz ...

Opublikowano

W ogóle Wam się nie dziwie,że ludzie nie przybywają na serwer ... powód 6/7 ^^ mogliście przynajmniej je zmniejszyć ... Np 10 silny przeciwko,5 odp.

Opublikowano

W ogóle Wam się nie dziwie,że ludzie nie przybywają na serwer ... powód 6/7 ^^ mogliście przynajmniej je zmniejszyć ... Np 10 silny przeciwko,5 odp.

Byleś wogóle na servie w 6/7 nie ma silny ani odp na klase

Opublikowano

Serw zjebali po usónienciu 6/7 bonu jest zjebany jak nie wiadomo co same noby i dzieciaki kture nie potrafiom zrobic eq do pvp i expa a administrator tylko obiecuje i nic nie robi nastepny dzieciak

Opublikowano

Serw zjebali po usónienciu 6/7 bonu jest zjebany jak nie wiadomo co same noby i dzieciaki kture nie potrafiom zrobic eq do pvp i expa a administrator tylko obiecuje i nic nie robi nastepny dzieciak

Gadasz ze inni to dzieci a ty sam pisać nie potrafisz !!!!!!!

A to ze Firq obiecuje to prawda i nic nie robi

Opublikowano

Polecam serwer, a widzę, że nic się nie nauczyliście z forum creativa poszliście tu spamować. Aktualizacja będzie i cierpliwości bo zachowujecie się kurwa jakbyście innego życia nie mieli, a eventy też będą w swoim czasie.

Opublikowano

Weście się ludzie ogarnijcie, co ja poradzę żeby mapa była jak najlepiej zrobiona.

W przyszłym tygodniu wstawię mapę, opóźnienie spowodowanie jest problemami z nowymi broniami (błędy graficzne), błędy naprawiałem 1 dzień.

Gdy będę znał szczegółowe informacje podam wam.

@edit

PS: Siedzę teraz po 4-5h dziennie żeby wyrobić, więc nie denerwuj mnie żalami,

odpisz lepiej gdy mapę wstawię to mnie zrozumiesz.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Jest 6/7 bon mozna go kupic u handlarki są bony takie jak krytyk , przeszywka , wartosc ataku, max PŻ , max PE zapewne o czymś jeszcze zapomniałem ale nie ma takich bonów jak podajesz.

Opublikowano

Pogratulować eventu... Inni się meczyli zeby wbic 100lv a ty wczoraj w 1h wbijałes 90+ żałosne.Moze byś zrobił cofkę???? bo to jest nie fer dla tych osób co się męczyli

Opublikowano

Nie polecam serwera. Itemy z IS znikaja, posiadalem 8x krysztal warty ponad 40zl . Wszystkie krysztaly z serwera zniknely , gdy dodalem posta na forum o krysztalach zostalem zbanowany . Jeszcze mam do sprzedania ciekawa postac z eq 99lvl . Pozdrawiam 1337.

CREATIVEMT2 - NAJGORSZY SERWER NA ŚWIECIE. GA MA 15 LAT I NIE RADZI SOBIE Z SERWEREM -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...