Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ejjj czemu mi launcher nie dziala? instaluje sobie launchera bo nie chce mi sie klienta, a tu w folderze nie ma zadnego .exe a to na pulpicie nie chce sie otworzyc bo prosi o program do otwierania takich plikow

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro na pulpicie nie chce się otworzyć, to ściągnij sobie archiwum rar z launcherem (są to te linki po prawej stronie) i rozpakuj do metina.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

ok ALL wyjasnione serwer jak sie pobierze clijenta jest super mozna grac i grac !

GA odwaliłęs kawał zajeb*** roboty

PS. I nei ma GM wiec dobrze

175001456602037225492.gif

Opublikowano

No dobry pomysł zoombie ;D

A i jeszcze 1 pomysł.Połowie osobom to sie nie podobało by ale Usunąc spolszczenia lauchera.I tylko na clijencie grac

To mój pomysł

Opublikowano

Mapę nadal robię, a launchera nie usunę bo nadal są osoby co nie lubią tyle ściągać i by tylko wzrosła ilość dzieci kamera.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

FriQ zauwarzyłem duzą ilosc problemów z instalka moze wrzuc na strąke cały folder z grza

Bo klikja na instalke i sie nic nie dzieje

Mój pomysł

Opublikowano

Instalka działa prawidłowo, tylko w 100% przypadkach błędów coś im blokuje pobieranie i nie ściągają całej i mają błędy, i dla tego wstawiłem instalke klienta jeszcze na wrzuc.to

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

A to zobie to lepiej by bylo do 100 lvl bo zeby nabic 100 lvl to uuuuuu sam wiem bo nabijam (juz 22% ^^).I jakos tak te zobie skombinować by sie dało ze 115 albo więcej

Opublikowano

@xxXGAJOSXxxx

Niech wyłączy antywirusa i mu ściągnie.

Co do mapy wejście dam od 95lv żeby chociaż mogli wejść i zobaczyć.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Zgłoś to na forum i opisz dokładnie po jakiej akcji masz ten błąd i resztę informacji.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

FriQ mam pomysła na serwer dodaj ROSY te takie co daja defa itp bedzie łątwiej wszystko lac

I jescze jedno moze mi ktos napisac jakie eq zrobic zebty dedac potwory szyciej bo mam 3k ataku z boja 83 lvl i cos słąbo

PLS O odp

Opublikowano

Silny przeciwko Potworom w6/7 bonie go masz:)

i jak w grocie expiszto silny przeciwko diabła ale podobno nie działa ale tego pewien nie jestem ;/

Opublikowano

dandzio masz troszke racji powinny byc jakies eventy bo nudno troche i wiecej % na ulepszanie epicków

ALE POWINNISCIE WPROWADZIC ROSY ;d I błogosławienswa

Apozatym to pro PlayStation

Opublikowano

KURWA MAC MIAŁEM PD ODPALONE W Gv3 PRZYSZEDŁ ZJEBANY BM I NICKU MICZUR KU RWA MAC I PO PD I NIE DOBIJE 100 JEBIE TO WSZYSTKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...