Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z pluginem citizens a mianowicie jak chcę stworzyć npc pojawia się komunikat : "an internal error occurred while attempting to perform this command"

Kilkukrotnie resetowałem i pobierałem od nowa i dalej to samo w czym problem ?

Czemu nikt mi nie pomoże ?

@up Jak to twoi zaufani koledzy to daj im admina wpisując ich nicki do pliku ops

Opublikowano

Witam,

Mam problemy z ustawieniem admina oraz Permissions

Wpisałem swój nick w 'ops' natomiast dalej nie działa magicarpet, telporty oraz itemloader (nie wiem jak to się nazywa, ale nie mogę załadować itemów poprzez konsolę).

W permissions mam plik tekstowy o nazwie "..."

Zależałoby mi tylko na tych trzech rzeczach, bardzo proszę o pomoc jak to skonfigurować.

'+' lub '-' za pomoc oczywiście.

Opublikowano

Ten plik tekstowy w permissions zastąp nazwą świata który utworzyłeś. I ściągnij sobie notepad ++ i otwórz ten plik tym programem w środku powinieneś się już połapać ;)

Opublikowano

Powinno tam w tym permissions musisz sobie po prostu w miejscu Admin wpisać swój nick i powinno śmigać. Także dzięki za plusika a ja czekam dalej żeby ktoś mi udzielił pomocy z moim nieszczęsnym citizens.

Opublikowano

wszystko ok, ale LWC mi nie dziala, AFK tez jak narazie. nie dzialaja tez potwory i zwierzeta. napisalem do cb na gg , ale nie ma cie ;)

Opublikowano
Mam ten sam problem co MatiMenPL tylko że u mnie inni gracze nie mogą nic stawiać i niszczyć ;/

Jakoś ja takiego problemu nie mam, na moich plikach też tego problemu nie ma, a ty wszędzie spamujesz, że nie możesz nic niszczyć ani stawiać, to wywal te jebane mody z minecrafta to będziesz mógł......

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Sam jesteś jebany mod jak widać nie tylko ja mam taki problem...

@Edit

I przeczytaj mój post dokładnie ja mogę ale inni gracze nie więc czego się plujesz

Opublikowano

A ja nie wiem skąd wy macie te all błędy? Ja staram się robić pliki bez błędów i zawsze przed wstawieniem je sprawdzam. Może czasem wystarczy poczytać FaQ, poszukać w google lub obejrzeć tutorial :)

Logo.png26 Kwietnia 2011 wyszła nierekomendowana wersja CraftBukkit #733 na Minecraft 1.5_*

#733-wkońcu stabilna rekomendowana wersja craftbukkit! beztytuu1tl.png

Nowego moda możemy pobrać stąd:

Pobierz

_______________________________________________________________________________________________

źródło:Klik

Wersja 1.5.2 już w drodze. Dodałem nowego fajnego plugin - BedSpawn

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nismons czy mógłbyś wrzucić swoją paczkę 1.5.2 na multiupload.com bo z linku który podałeś nie mogę pobrać.

@edit Już jest wszystko ok ale mimo wszystko utrzymuje proźbę gdyż czasami jedna strona zawodzi i potrzebne jest inne źrudlo ;)

Opublikowano

Więc tak , mam pewien problem , wszystko mi ładnie śmiga na tych plikach itp , ale ... właśnie , nie respią mi się moby i zwierzęta czemu ? Mam wszystko w pliku server dobrze ustawione

@EDIT:

By nie robić niepotrzebnego spamu proszę pisać na gg: 28480355 ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POCZYTAJ FAQ! Jesteście aż tacy ślepi? Specjalnie jest strona www żebyście nie spamili w temacie. Nie będę odpisywał na PW i GG Gdyż jest na stronie zakładka "Pomoc" Do niej się kierujcie z pytaniami! Już 45 strona z samymi problemami <_<

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

"Jestem hosterem - gdy kładłem klocki one znikały a gdy rozwalałem to się pojawiały - inni gracze tego problemu nie mieli" Problem mój został naprawiony, a problem ten był związany z modami... Miałem zainstalowanego Piston Mod, i on to wszystko blokował, zrobiłem force update i wszystko działa :) POZDRAWIAM NeviN'ek - Jak pomogłem to prosze o skromnego +'ika :D

Opublikowano

2 odcinek z serii "Od 0 do serwera Minecraft" wyjdzie w piątek :D

Proszę o wyrozumiałość, teraz bedzie długi weekend to spr dobić do 6 odcinka :rolleyes:

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Ej siemka ja mam inny problem robię tak samo ja jest w poradniku i serwer mi spoko działa ale jest problem nie mogę dać sobie admina nie pisze mi jak tobie ze pisze admin tylko normalnie był użytkownikiem zmieniałem tam gdzie ty wpisywałeś żeby być adminem nic u mnie się nie działo :( dlaczego tak się dzieje i jak dawać kolegom admina :( <<<<<JAK??>>>>> :( :( :( <_< <_< <_< :O

Opublikowano

NissmonS ja bym ci proponował zrobić te pliki płatne, bo te dzieciaczki mają zero o tym pojęcia i nic im nie działa :)

Tak samo u mnie na moich plikach nic im kompletnie nie działa, zero mózgu tylko czekają na kompletne gotowizny, i tak też znajdą problemy....

Wkurwia mnie to na maxa i zniechęca do dalszych updatów plików, jak oni cały czas narzekają :P

Mi na twoich plikach chodzi wszystko cód miód na moich też bardzo dobrze wszystko chodzi xD

a co do CraftBukkita, to wyszły jakieś poprawki, nr: CraftBukkit #737

Pozdro dla kumatych :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Mi tam działają bardzo dobrze odrazu sobie poradziłem a grać zacząłem nie dawno wszyscy mówią że są błedy ja nie widze żadnego + leci bo zapomniałem dać:)

A ty Krzysztofa nie przejmuj się po prostu dawaj pliki i jeżeli ktoś napisze błedy jakieś sprawdź czy są jeśli nie ma to nie jest twoja wina:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...