Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ściągnąłem sobie CommandBook 1.3 do serwera od nismons wersji 1.5 próbuje wywołać deszcz i pisze mi An error has occurred. See console.

wpisuje ./weather stormy 15 world

76561198013179290.png
Opublikowano

Mam mały problem przy edycji bukkit. Zrobiłem aby serwer korzystał z 1GB internetu, ale wyskakują mi Errory z powodu CD-Locale 87 na prawach administracyjnych, ale gdy zamienię konfigurację cbola to wtedy jest Ok, włącza się i potem wyskakuje mi że Xenon Bi-max nie daje rady uciągnąć wraz z cbolem, a cbol musi miec Local 87. W 1.2_01 udało mi się że świat generował się prosty i równy czyli że drzewa odrastały po rozwaleniu i w rzędach. Surowce zrobiłem częściej i jak się znalazło jeden to obok tego bylo około 20 sztuk tego przedmiotu. Kto ogarnia programownie lepiej niż ja, niech ktoś do mnie napisze.

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

Dobra juz sobie poradzilem

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Siemka!

Mam kilka problemów, otóż:

1. xAuth nie działa (nie wyświetla się nic, żeby się zalogować itp.)

2. Da się zrobić, żeby hp się nie odnawiało? (Było wcześniej, że trzeba włączyć potworki, ale ja chciałbym bez)

3. Można Adminom ustawić nieśmiertelność? (Tak, żeby za każdym logowaniem nie trzeba było wpisywać /god)

4. Chciałbym wgrać jeszcze 2 pluginy: RoadWalker i CraftBook tyko nie wiem jak :unsure:

Liczę na szybką odpowiedź :)

Pozdro

Opublikowano

1.Niewiem

2. Da się pluginem a dokladnie takim: SlowHealth - ustawia on tempo regeneracji hp mozna ustawic zeby wgl sie nie regenerowalo

3. a co niechce ci sie wpisac /god ;P?

4. Wrzucasz je yy musza byc .jar do folderu plugins :) po wlaczeniu serwera utworzy ci sie w folderze plugins folder RoadWalker i tam ustawiasz :P a CraftBook jest juz wgrany pod nazwa FalseBook ktory jest duzo lepszy niz CraftBook a tak samo go sie uzywa :)

RMCF

Opublikowano

Stronka ci się coś zwaliła -_-

jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './craftbukkit_nismons_c0_pl/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '9673de6ae4ef277f3a51a62b8d530f15','1303567280','','0','1','0' )
Darmowy Hosting CBA.PL

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

@2up

Nom nie da się wejść, naprawiłbyś to, albo chociaż podał linki tu na forum do plików

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Wrzuciłem specjalnie dla was serwerek na Win32BIT, tylko taki mam ale łatwo możecie sobie go zmienić na inne systemy przez edycje RUN'a

Klik

Skanu chyba nie potrzebujecie :P

Pozdrawiam ;)

@UP

w folderze plugins\SlowHealth w plikach world i default zmień wszystkie wartości na 0 :D

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Link do pobrania nie działa :(. Można prosić o reupload.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...