Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, mianowicie bot przestał mi działać. Włączyłem bota i grę wszystko ładnie ale nie atakuje i w ogóle jak kliknę na potworka to zaatakuje, ale tylko jednym czarem. Dodam że wcześniej działał bez problemów. ;/

P.S. Podnosi wszystko, choć mam zaznaczone, żeby nic nie podnosił. ;/

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam mianowicie taki problem z tym z angielszczonym botem ustawiam sobie wszystkie skille ładnie pięknie na końcu chce ustawić Heaven Chain jest na liście skilli w bocie taka nazwa skillu włączam ja z nadzieje ze to będzie ten skill gdy puszczam bota zamiast Heaven Chain używa mi Ascension Chain pod ta nazwa niestety nie ma tego skillu co oczekiwałem wiec mam pytanie pod jaką nazwą jest skill Heaven Chain sprawdzałem wszystkie combo z listy i niestety pod żadną z nich nie ma Heaven Chain powie mi ktoś pod jaką nazwą jest ten skill??

Opublikowano

Czy Istnieje zangielszczenie dla Sibibota?

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Czy Istnieje zangielszczenie dla Sibibota?

Znajdziesz na poprzednich stronach. Niema całkowitego sibiego po ang ale w 90%

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Minowicie napisałem ten temat ponieważ mam problem,polega on na tym że ściągłem tego bota i nie moge bocic :/.Czy on działa pod obecną wersje ecsro??

Jeżeli tak to jak bocic?Bo mi ciągle ecsro sie wylancza jak włącze sibi później Login i włanczam ecsro wybieram serv i start iiiii?? wyłancza sie gra :/. PLZ HELP xD

asdsadajs.jpg
Opublikowano

@up

sibibot dziala tylko pod wersje 1.091 czyli teraz tylko na sjsro! na ecsro nie ma bota tylko autoselect ale tego lepiej nie uzywac..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Hey mam taki problem. Gram w silkroad'a z botem w tle (bo nie kliknąłem f6) no i wszystko jest ekstra. A gry próbuje poexpić na bocie (klikam f6) to dostaje DC po bardzo krótkim czasie. Nieraz się zdarza że od razu. ;/ Co mam z tym zrobić?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Nie można, chyba, że jesteś pr0 el0 super wyczesanym hakerem, który jest lepszy od twórców sbota :D

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

mam pewien problem , nie wiem które poty są które ^^ ściagnołem a wersje niby po angielsku ale poty nie mam przetłumaczone , da ktos screna które poty to które ? ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie trzeba wybierac bo on dodaje te ktore masz ponizej wybranej ilosci hp.

@5xup

tez tak mialem i duzo osob tak ma. sprobuj zmienic media moze to cos da.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Ma ktoś pojęcie skąd wziąść teraz Auto selecta na Sunsro? Po tym jak był bug z miastem(jak sie przenosiles to bylo dc i nie dalo sie juz wbic na postac) sciagnelem nowe media i nie mam auto selecta, nie da rady też go spaczowac programem Auto_select_2021 :/ Prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Ma ktoś pojęcie skąd wziąść teraz Auto selecta na Sunsro? Po tym jak był bug z miastem(jak sie przenosiles to bylo dc i nie dalo sie juz wbic na postac) sciagnelem nowe media i nie mam auto selecta, nie da rady też go spaczowac programem Auto_select_2021 :/ Prosze o szybka pomoc.

Hmm, ja zawsze wgrywałem autoselecta media templates.

Jakiś ludź usunął...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MAm problem :) Bot nie widzi skilli no i sie zajebiscie zepsolo! Najpeiw widzial 3 skille z fire a pozniej dalem 4 i nie widzi 3 ocb? plis help

Opublikowano

MAm problem :) Bot nie widzi skilli no i sie zajebiscie zepsolo! Najpeiw widzial 3 skille z fire a pozniej dalem 4 i nie widzi 3 ocb? plis help

Sibi nie widzi skili powyżej 69 poziomu.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

sibi niedziala na sonarach ? na innych mi dziala a sonarow niezaznacza;/ tylko idze obok do penonow ... czy to cos z botem czy mi sie cos pierdzieli? pls fast odp z gory thx;))

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdemu nie działa na Sonarach i mi również , testowałem bota na prawie wszystkich mobach/

Nie działa na sonarach spidery[ nie pamiętam jakie] i coś w cave szwankuje

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...