Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy da rade zrobić takie coś że podnosi wszystko, i gdy ma full inv to nie idzie do miasta tylko dalej zbiera jest taka opcja?.

''Poprawna Polszczyzna Źródłem Sukcesów w Życiu Prywatnym i Zawodowym''

280mdy9.jpg

Jeszcze 80% i lv up xD.

warn1c.gif

Opublikowano

Mam problem.Bot tylko atakuje potwora kiedy na niego zaznacze, da się to jakoś zrobić, żeby sam zaznaczał potwora?

Opublikowano

A ja mam tylko taki problem, ze w menu bota mam chinskie znaki, a w skillach juz jakies kwadraciki.. btw. bot mi sam atakuje, nie wiem czemu ludzie maja z tym problemy.

Opublikowano

o to chodzi, ze mialem takie znaczki, ale cos zainstalowalem i zamiast nich mam kwadraciki(jeszcze inne znaczki) xD W jaki sposob moge to przywrocic?

Opublikowano
o to chodzi, ze mialem takie znaczki, ale cos zainstalowalem i zamiast nich mam kwadraciki(jeszcze inne znaczki) xD W jaki sposob moge to przywrocic?

Proponuje przywracanie systemu ;)

Opublikowano

chyba bede musial tak zrobic... A czy jest cos podobnego w stylu, co wyslal mithrandir? w ogole nie mam takich skilli jakie sa opisane na zdjeciu

a moze ktos wie skad sciagnac pakiet? ^^

@EDIT ok sciagnalem bota ze skillami po ang, ale teraz mam 2 problem ^^. Czy codziennie musze usuwac stary cfg i od nowa usatwiac skille? :/ Bez tego bot sie buffuje, ale nie atakuje

Opublikowano

ludzie -_-" nie działaja wam skile w sibi ?? sciągnijcie sobie autoskill np. _B00T_ ustawiacie na numerki np 1234 i ten programik je naciska w takiej kolejnosci mozecie jak chcecie ustawic . To ze bot stoi i nie atakuje związane jest z tym ze nie wbijacie za 1 lub w opcjach macie zle ustawione naprawde troche samodzielności

btw: jest tez cos takiego jak auto grab ustawiacie w nim co ma twój char zbierac :P

pozdro

Admin Cienia
Opublikowano

@up

O tym to oni wiedzą ale jak widać widocznie zależy im na sibi. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
dalbys moze patcha do sibi wiesz zeby wracal na spota po dedzie ;)

Yyy, niema czegoś takiego. :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

problem..

: gdy bot juz bije moba dojdzie do 1/4 hp i przestaje.. stoi jak zamurowany gdy chce uciekac np. to nic stoi ??;/ co jest?? ma ktoś rade?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lagg/brak potów/za mało skili mu dałeś ^^

gate.png

Opublikowano

Zainstaluj z płytki windowsa pakiet języków wschodnio-azjatyckich.

Znajdziesz to w Opcjach Regionalnych w Panelu Sterowania.

ok sciagnalem bota ze skillami po ang, ale teraz mam 2 problem ^^. Czy codziennie musze usuwac stary cfg i od nowa usatwiac skille? :/ Bez tego bot sie buffuje, ale nie atakuje

To wrzuc tego bota na jakiś server i nam go udostępnij :)

Wtedy napewno ktoś szybciej znajdzie sposób na zachowywanie skilli.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Ja mam takie pytanko .... może ktoś coś wymyślił.A wiec do rzeczy , bot nie widzi mi 1 skila z bowa a mianowicie "Devil Arrow" , jest to najmocniejszy skill xD więc by sie przydało go mieć.Wiecie co zrobić żeby bot łaskawie go "widział".?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...