Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam mam pytanie.Czmu bot nie zaznacza mobów i mam tylko pierwsze skile (1-20lvl)???

Pomorze ktoś?

Podaj server, co do zaznaczania to może nie wbiłeś za 1 razem.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Edytował już ktoś z was skille? Jak tak to jakiego programu użyliście. Ja próbuję edytować programem ResHacker ale nigdzie nie widzę nazw skilli Oo

Admin Cienia
Opublikowano
Edytował już ktoś z was skille? Jak tak to jakiego programu użyliście. Ja próbuję edytować programem ResHacker ale nigdzie nie widzę nazw skilli Oo

Reshackerem to se możesz ikone zmienić, nazwe skilli to spytaj się tambalaci na innym forum. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kurde mam problem z tym je*anym botem.. ;D nie chce ladowac hp/mp/pilli....na nowo robilem ustawienia, sciagnelem na nowo clienta i nic.... raz juz tak mialem ale po sciagnieciu clina bot smigal .... nie wiem co jest ;/

Opublikowano

wbijasz za 1 razem ? Jak nie to masz poradnik , podajże od D&G Jak ominąć bariere.

musisz wbić za 1x bo inaczej nic z tego nie będzie.

b577e893e102f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzeba cierpliwosci i 15min i juz.. wystarczy isc na jakies low lvle moby i dawac kazdy skill pokolei do tabelki attack i probowac na mobie ;p szkoda ze niema skilli 70+

sygna1o.jpg

Opublikowano

SonYuo czegos tu nie rozumiesz.. skill na wyzszym lvlu nazywa sie tak samo jak skill na mniejszym lvlu i gdy sie go ustawi w bocie to czyta go jako tego mniejszego ...

Opublikowano

@up

wow cos nowego.. poprostu nie umiales tego zrobic i nie klomcie sie o to. chyba ze nowy bug ktorego nikt nie mial ze dajesz inny skill z tej samej wersji a tu stary wyskakuje.. jezeli masz skill np na buffa mag% i on sie zaczyna RxD to wiadomo ze tak sie beda zaczynaly wszystkie te buffy tylko inne koncowki.. proste jak budowa cepa ;p

sygna1o.jpg

Opublikowano

lol jezeli masz "krzaki" to tak .. ale ja mam po eng ale sa zle przetlumaczone ... 2 rozne skille z BICHEONA maja taka sama nazwe i bot to odczytuje jako ten "slabszy" skill... teraz ROZUMIESZ? DOTARLO DO TEGO MÓŻDŻKA?

Opublikowano

@4xup

jeju nie denerwuj sie i nie wyzywaj.. kazdy ma swoje sposoby na poradzenie sobie z problemami i chcialem tylko pomoc..

@up

link

http://rapidshare.com/files/303221130/procexp.rar.html

skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/031d8b08a193263f72ec4884bd2fbbb5cf9d0c0c/b41f1d2a79ee4513c487c5bf2cc15ce61c6a305a

sygna1o.jpg

Opublikowano

Widziałem niedawno na forum sibiego, w którym skile są w ponad 90% przetłumaczone. Niestety gdzieś mi umknął ten link. Mógłby ktoś go wrzucić tutaj?

@edit

lol, nie zauważyłem posta D&G, sorki, za niepotrzebny kłopot

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@edit

oki juz sam znalalzem ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

@D&G czyli skile po ang tak to spoko byle żęby nuki były a i czy może dam sie jakos nastawic zeby sibi nie zbierał smieci :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
@D&G czyli skile po ang tak to spoko byle żęby nuki były a i czy może dam sie jakos nastawic zeby sibi nie zbierał smieci :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Nuki są bo sprawdzałem, a z tymi śmieciami to się nie da.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...