Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP; nie ma sensu żebyś pisał/a tutaj i nowy topic...

grasz na Old SjSro? Wbijasz za 1st razem? Masz clienta NO-DC?

@DOWN; a wbijasz za 1st razem?

Najprawdopodobniej masz zbugowanego jakiegoś skilla... ustaw wszystkie od początku :D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

mam pytanie:

otóż istnieje jakaś możliwość zeby ten ułomny ( tzn Nie INTELIGENTNY ) bot.. nie zbierał np. Pili, tlyko bronie , armory kase, eliksiry itd..?

hmm??

RMCF

Opublikowano

@UP; nie, w sibi nie ma takie skryptu(czy czegoś tam xD) żeby zbierał wybrane ity... ale jest GrabPet Filtr i w nim możesz zaznaczyć co ma zbierać grab pet:D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Co trzeba zrobic w tym bocie zeby nie zbieral ZADNYCH itemow, tylko zeby zaznaczal TYLKO MOBY i zeby nie uzywal skillow? bo uzywam autopotiona ktory uzywa automatycznie skille jak sie zaznaczy moba tylko potrzebuje czegos do zaznaczania tych mobow ;/

// niewiem czy to offtop czy nie ale mysle ze Sibi bot by mogl mi temu zaradzic ;/

czekam na pomoc ^^

EDIT*

CZEMU MI NIKT NIGDY NIE POMAGA? JUZ JEST NASTEPNA STRONA A NADAL NIKT MI NIE POMOGL :(

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie.. lootuje, imbue ładuje, ale dlaczego sam nie atakuje potworków?:<

/Nvm, solved./

exModerator MapleStory

Opublikowano

Ej mam pytanie co zrobić żeby sibibot nie podnosil tabletow i alchemi? :/

Opublikowano

Bot nie zaznacza mi mobów, zbiera wszystko a mam odznaczone zbieranie, buffuje się i używa skille dopiero jak zaznacze moba. Nie wiem czemu tak się dzieję, od czasu gdy mam nowego kompa tak jest, skille te które mam ustawione są do 69 lvla, reinstalowałem sjsro i ściągałem nowego bota i nic;/ . Ciekawe czy ktoś wie jak to naprawić...

Opublikowano
Bot nie zaznacza mi mobów, zbiera wszystko a mam odznaczone zbieranie, buffuje się i używa skille dopiero jak zaznacze moba. Nie wiem czemu tak się dzieję, od czasu gdy mam nowego kompa tak jest, skille te które mam ustawione są do 69 lvla, reinstalowałem sjsro i ściągałem nowego bota i nic;/ . Ciekawe czy ktoś wie jak to naprawić...

Powtarzamy po raz setny - "Trzeba się zalogować za pierwszym razem"

Opublikowano

W takim razie masz błędnie ustawione skille, usuń wszystkie i dodaj ponownie

Bot nie reaguje gdy podniesiesz pomoc jakiegos skilla, ale może to wiesz.

Opublikowano

mam pytanie.

mam skile niekore na 68 i na 69 i czemu ich nie pokazuje mowia wszyscy ze do 70 lvl.. a tu nic??;p

Usunięto. Regulamin obowiązuje posty/tematy jak i sygnaturę.

Opublikowano

Gdy włączam Bota. np. w cave na Sjsro.. to wogule nie chodi idzie do ściany i stoi jak słup..;/ a gdy resetne silka działa..

i czy jest jakis filtr?? zeby nie zbierał smieci??;/

Opublikowano

mam problem..

czy skile sa do 70lvl?? i mozna z nich kozystac czy juz nie..? do ktorego lvl skile dziłaja??;/

bo cos mi sie zdaje ze w poradniku sa bledy..;/ ??

mam 70 lvl i skili niema.. wogule w sibi.. a skile sa na 65lv..? co jest?

gate.png

Opublikowano

@up

max skille są do 68 podajże

nuk z fire nie idzie do sibi jak i inne mastery ^^

w grze skille są do 70 i można z nich korzystać ;)

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...