Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

A ja mam problemik włączam sibibota , loguję się , klikam f7 i zero zeakcji o co chodzi?

Masz klienta 1.091?, wbiłeś za pierwszym razem? I nie F7 tylko F6.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz klienta 1.091?, wbiłeś za pierwszym razem? I nie F7 tylko F6.

jak wbić się za pierwszym razem przecież to nie realne . a po drugie sposób z wbijaniem za pomocą procces explorer nie działa mi czekam :)

Opublikowano

jak wbić się za pierwszym razem przecież to nie realne . a po drugie sposób z wbijaniem za pomocą procces explorer nie działa mi czekam :)

Może tak jaśniej napiszesz, co nie działa. Mi jakoś ten sposób funkcjonuje normalnie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No odpalam process explorer , włączam sibi precintcts , właczam silka , robię w tych 3 suspend włączam silka klikam enter i nic jest traffic

To, że jest trafic to normalne. Musisz wbijać, aż do skutku.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No ale żeby działał bot musi wejść do gry za pierwszym razem. Jak jestem w grze klikam F7 i nic się nie dzieje nie mogę ustawiać skilli i terenu do bicia . Co mam zrobić aby zadziałało ? Jak klikam F6 to sam mi zbiera ale ja bije i to wszystko. Ale nie mogę skilli ustawić i terenu do bicia. żeby sam chodził i w ogóle.

Opublikowano

Jest następny problem bocik działa ale nie używa skilli których ustawiłem do atakowania . Jestem bladem , ustawiłem skille inne zrobiłem save i dupa nic używa zupełnie innych , co jest nie tak ?:D ustawiłem że ma walić heaven chain a wali ass.. chain jaja jakieś

Opublikowano

Niektóre spelle są pomylone...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jest następny problem bocik działa ale nie używa skilli których ustawiłem do atakowania . Jestem bladem , ustawiłem skille inne zrobiłem save i dupa nic używa zupełnie innych , co jest nie tak ?:D ustawiłem że ma walić heaven chain a wali ass.. chain jaja jakieś

Wina tłumaczącego skile :D

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

gdzie znalezc te 3 suspendy?? bo suzkam i nic-.-

Odpalasz bota potem silka interent explorexa i dajesz dwa razy na sro_client i wyskakuje taka tabelka i powinieneś mieć je.Jeżeli nie masz to jaki masz system?.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie ma moobów bot idzie cały czas w prawo albo lew aż się gdzieś zatrzyma.Wczoraj było wszystko git, też tak macie?

Nie, zależy gdzie nim expisz. Są miejsca, w których bot zaczyna wariować :P.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nie, zależy gdzie nim expisz. Są miejsca, w których bot zaczyna wariować :P.

Gdy ja bociłem to mogłem tylko na potworach które był agresywne :P.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja natomiast mam inny problem skile wszystko ok nie pot tez tylko bot mi głupieje i zbiera wszystko co w koło jest i nie zaznacza mobów do bicia tylko zbiera ale jak klikne na mobka to skile dobrze daje___prosze o pomoc farmie mam spira sosa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema grałem na mysro 2 miesiące temu jeszcze jak nie było 100 lvl i botowało się tu i tam. Bot działał w 100%. Zrobiłem formata i teraz sciągnąłem nowego klienta i sibiego and nie widać skilli jak daje F7. Co to może byc? Char nie ma skilli 70+, pakiety jezykowe zainstalowane. Wie ktoś czemu tak jest? Wersja clienta jest ta sama 1.091 :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oto mam pytanko... Otoz nigdy nie instalowalem tych pakietow z jezykami... i o to moje pytanko jak zainstaluje je to czy dalej bede mial polskie litery i czy dalej bedą ą ć ś ó ?? Prosze o szybka odp .. Dzieki Pozdrawia Damian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...