Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sibibot For Sjsro/Mysro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam takie pytanko .... może ktoś coś wymyślił.A wiec do rzeczy , bot nie widzi mi 1 skila z bowa a mianowicie "Devil Arrow" , jest to najmocniejszy skill xD więc by sie przydało go mieć.Wiecie co zrobić żeby bot łaskawie go "widział".?

Hmmm... to jest skill na 69lvl. Jesli go masz na 1lvlu to powinienes miec go w bocie. Jesli masz go na lvlu wiekszym niz 1 to nic z tego ;)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem..

czemu bot mi nie leczy hp a mane normalnie..? czy ejst to spowodowane.. nowymi Potami?

gate.png

Bywalec
Opublikowano
mam problem..

czemu bot mi nie leczy hp a mane normalnie..? czy ejst to spowodowane.. nowymi Potami?

tak musisz albo przsejsc przez teleport lub wszystkie wyruzcic i podniesc ponownie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Proponuje zamknac ten temat juz =O

NoooooN stop spamisz jak mod typ.

'''Odpowiedz Udzielona Close :D ''

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano
Proponuje zamknac ten temat juz =O

nie umiesz zrobić botas;>

@up:

co mam zrobić.. ;] gdy bot przestaje mi healować się a mam wszystko medy ..? jest jakaś rada??:P i zeby nie tele sie do miasta..;/

gate.png

Opublikowano

ja mam problem, a zarazem pytanie

czy SibiBot zbiera także questy ?

chodzi mi o Curst Hearty ^^ mam zaznaczone Pickup lecz nie zbiera ^^

można zrobić coś z tym ?

Opublikowano

A ja mam pytanie ;-D.Odpalę na jednym cliencie Bota i odpalam drugiego clienta, to na tym drugim będzie działał bot czy nie?.

Opublikowano

Ja mam taki problem a mianowicie moglby ktos wrzucic tego bota w radipshare niewiem czy dobrze napisalem i wystawic linka na forum poniewaz na filefroncie niema juz tego pliku jak klikam w link wyswietla mi sie tylko glowna strona filefronta;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP: Z tego co wiem to tak.

Witam, mam problem z botem do prywatnych serwerów. Jeszcze wczoraj wszystko było ok, wylogowałem się z gry bo bot nie odpalał potów na MP. Po zalogowaniu z botem nie było na liście żadnych skilli, które rozwinięte ma postać, tak jak bym w ogóle ich nie miał. Ściągnąłem na nowo bota i nadal to samo. Poradzicie coś? Może ktoś tutaj miał już taki problem?

"Be the change you want to see in the world."

Opublikowano

No więc jest mały problem ponieważ link wygasł proszę o odświeżenie linka aby można było znowu pobrać bota ^^ i radze nie wrzucać na filefront :D

Opublikowano

ja np mam inne krzaczki w sibim (chodzi o skille) jak w tlumaczeniu skilli speed'a pomocy!

huhu

Opublikowano

Masz bo nie masz wgranych językow.Musisz isc na slomiaka i pokolei sprawdzac skille i gitarka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...