Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SroKing

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Mam problem... Włączam bota loguje się na niego klikam login i mi się wyłącza i nie wiem co jest grane... mam Viste

Zgodność z windows xp sp2 oraz uruchom jako administrator masz ustawione?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie czy bot potrafi automatycznie akceptowac party jak dodam do party matchu?

Niestety wciąż ta opcja jest niedostępna.

Opublikowano

Mam pewnien problem czemu, jak loguję się już do gry przez bota to nie wyświetla mi się konsola, mam win xp sp2 kompa dobrego a rodzielczość silka mam 1440 x 990.

Opublikowano
Mam pewnien problem czemu, jak loguję się już do gry przez bota to nie wyświetla mi się konsola, mam win xp sp2 kompa dobrego a rodzielczość silka mam 1440 x 990.

Zmień rozdzielczość silka na mniejszą

Opublikowano
to tak. włączyłem sro kinga zalogowałem się. dałem potem start game no i włączył mi się silk. po kilku minutach wbiłem na silka i nic. żadnym klawiszem nie moge uruchomić tabelek. jakbyście mogli opisać co mam robić byłbym wdzięczny

Jak właczasz silka przez SROKINGA to POJAWIA CI SIĘ LOG1 ważne bo jak nie to bot nie odpali tzn w silka się wbijesz ale bez bota moja rada wbij przez jakiegoś loadera potem odpale Sro kinga jak Ci się nie pojawi Log1 to wyłącz SroKina ale to jest ważna przez alt+f4 bo inaczej wywali Cię z silka i potem znowu odpal Sro kinga i czekaj aż pojawi Ci się log 1 i konsola bota do skutku musisz prubować ewentualnie spróbuj jeszczew zmienić serwer bota np na malysia czy jakoś tak bo na dalllas czasem się wiesza

Gość Sharkey
Opublikowano

Bot wylacza mi peta... w opcjach loot mam tylko pet loot others item... nie mam opcji z ustawieniami peta... jak w pecie wlaczam ON to bot mi zmienia na OFF?

Opublikowano
Bot wylacza mi peta... w opcjach loot mam tylko pet loot others item... nie mam opcji z ustawieniami peta... jak w pecie wlaczam ON to bot mi zmienia na OFF?

mam ten sam problem weźcie odpiszcie

Opublikowano

Tak sie dzieje , ponieważ to bot steruje petem i włancza go na off. Tak ma być. Natomiast w zakładce z ustawieniami zbierania zaznaczasz co pet a co char mają podnosić.

Opublikowano

czy mugłby ktoś wrzucić pakiet języków potrzebnych do uruchomienia??

mam windows xp home edition i brak plytki;/

.

Opublikowano

Jezeli bot wylacza Ci peta (wilka) to musisz kupic poty dla niego, inaczej bedzie go chowac zawsze. p&p

Opublikowano

czyli muszę wszystko ręcznie, każdy jeden item i drop petowi ustawiać tak aby go podnosil?? a jest jakaś opcja gdzie zaznaczam, że ma zbierać tylko moje dropy??

Admin Cienia
Opublikowano

CYTAT(SROisro xD @ Jul 18 2009, 05:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mam pytanie , czy ten bot dziala na priv server ? cos mi sie zdaje ze nie , ale zapytac mozna . Pzdr

I dobrze przypuszczasz, nie nie działa.

Opublikowano

HI:) mam pytanko :)

zostanowilem bota :) i uzylem return scrol wrucilem do miasta i bot sie wylaczyl w czym zecz? cos nietak zrobil?

Nowicjusz
Opublikowano

Witam czy ktoś może mi napisać która opcja w nowym wyglądzie interfejsu bota odpowiada za to żeby bot jechał na koniu na spot ?? ponieważ niektóre opisy są poucinane...

Opublikowano
Witam czy ktoś może mi napisać która opcja w nowym wyglądzie interfejsu bota odpowiada za to żeby bot jechał na koniu na spot ?? ponieważ niektóre opisy są poucinane

Bot > supply > auto supply(okienko) > Back bot by horse .

I do tego zaznacz "Run back with your feet!"

20358.gif
Opublikowano

witam , mam takie pytanko do uzytkowników srokinga ^^ czy jeśli macie odpaloną postać na srokingu to czy po pewnym czasie wyświetla wam wiadomość że bot stracił funkcje i prosi o zalogowanie go ponownie? jesli wiecie jak temu zaradzic to bardzo prosze o odpowiedź ^^ dziekuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z 'petem' ustawiam wszystko kupuje poty recovery kit + HGP recovery potion w bocie w okienku 'pet' zaznaczam pierwsze na 40% trzecie i czwarte na 50% wilk jest na 18 lvlu i umiesicilem item 'peta' w pierwszym slocie na górze gdy wlanczam bota on niewlancza zwiezaka a gdy sam go wloncze a potem bota to prubuje go caly czas schowac. Na expie nieraz mi sie uda ze niemoze go zchowac bo wyskakuje caly czas informacjia 'can not item-ize pet during battle' co mam zrobic?? prosze o szybką odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...