Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick : Blinq

Dlaczego chcę grać: ponieważ, czym więcej osób tym lepiej każdy wykazuje się kreatywnością na swój sposób i bardzo bym chciał zagrać i podzielić się z Graczami swoim doświadczeniem

Opublikowano

Nick w grze: Cris

Dlaczego chcesz zagrać: Cześć! Proszę was o zapisanie mnie na WhiteListe bo nudno mi strasznie i chciałbym pograć na serwerze gdzie panuje miła Atmosfera.

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

Nick w grze : Camperiusz

dlaczego? Obejrzałem wiele filmików z multiplayera i jestem zdania że jest o wiele lepszy od singla. Zdecydowałem się na ten serwer bo liczę na miłą atmosferę i jako początkujący multiplayerowiec chciałbym nauczyc się trochę rzeczy od lepszych graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: Nekromanta (mam oryginała i tak się nazywam, widzę że ktoś już ma taki nick na forum więc nie wiem czy będą problemy z dodaniem mnie do whitelisty.. jakby jakiś mod się zlitował i rozwiał moje wątpliwości to byłbym wdzięczny)

Dlaczego chcesz zagrać: a dlaczego nie? jestem zajebisty to chce.. A skoro Zawisza 234 mówi, że jego kumpel mówi, że to super serv tak więc wbiję i zobaczę na własny oczy czy oby tak jest w rzeczywistości. ponadto znudził mi się single - chcę żywego świata, z żywymi graczami po drugiej stronie, tak żeby ktoś obok biegał, budował i załatwiał swoje interesy... czyli jak w prawdziwym życiu - lubię realizm tak więc single jakoś do mnie nie przemawia, bo ileż można cieszyć się obecnością owiec i wilków - chce żeby ktoś w końcu zobaczył moje budowle.

Opublikowano

Nick w grze:oFca

Dlaczego chcesz zagrać:to moj kolega, zwerbowany przezemnie twierdzi ze chce zagrac na ogarnietym serverze

zbyt duża sygna

Opublikowano

Nick w grze : Sizar974PL

Dlaczego chcesz zagrać : Ponieważ gra na single player znudziła mi się i znalazłem wasz serwer dlatego chciał bym zagrać.

Opublikowano

Nick: Hitsu

Dlaczego chcę zagrać?: Na single wieje nudą, znudziła mi się gra samemu wolał bym z kimś popykać

beznazwy1yq.png

Zbieram plusiki

Opublikowano

Nick w grze : luis

Dlaczego chcesz zagrać : Szukam dobrego serwera aby sobię pograć z graczami dłuzej niż tydzien, ponieważ singleplayer robi się nudny pozdrawiam.

Opublikowano

Nick w grze: Igorex

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam fajnego serwera na którym mogę spędzić trochę czasu w dobrym towarzystwie.

Opublikowano

Nick w Grze:GhostBusters

Dlaczego chcesz zagrać: poniweaż Kocham^^ mpcforum a jak sie dowiedzialem ze macie serv minecraft to juz odpal na max'a

1.png
Opublikowano

Nick w grze: Co0kie

Dlaczego chcesz zagrać: Nigdy nie grałem w to. A jeśli już zaczynam to chciałbym spróbować na serwie MPC.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nick w grze:Mankom

Dlaczego chcesz zagrać: Bo minecraft to świetna gra już w singlu!!! a multiplayer będzie przełomowy i chciałbym grać właśnie na serwerze mojego ulubionego forum!!!

Opublikowano

Nick w grze:klasa42

Dlaczego chcesz zagrac: Chcialbym zagrac na tym serwerze dlatego bo jest tu mozliwośc do rozwijania swoich umiejętności.

Opublikowano

Nick: kozakmag123

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ gram dużo w MC na singlu ale to jest strasznie nudne więc chce pobudować trochę z kolegami na multi... z góry dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...