Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1295721871-U198706.png

W tym temacie proszę pisać podania na gracza serwera.

Wzór:

Nick w grze:sZaKaL ^ ^

Dlaczego chcesz zagrać:

chce zagrać poniewasz nigdy nie grałem w minecrafta przez neta i kumpel polecił server

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Aqella

Dlaczego chcesz zagrać: Nudzi mi się ciągłe używanie hamachi aby zagrać na serverze który zaraz padnie, chcę wkońcu pograć na normalnym polskim serverze.

Opublikowano

Nick w grze: Xawlo

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ single player mi się znudził, a ten serwer polecił mi kolega.

Opublikowano

1295721871-U198706.png

W tym temacie proszę pisać podania na gracza serwera.

Wzór:

Nick w grze:grochu

Dlaczego chcesz zagrać: proste gra samemu jest nudna mam wiele pomyslow do realizacji moze komus pomoge moze ktos pomoze mi ,moze razem wymyslimy cos godnego zbudowania licze na wiele przyjemnie spedzonych godzin przy budowaniu

Opublikowano

Nick luciek

Dlaczego Bo nie ma drugiego tak zajebist### serwera ;d

Zbieram Plusiki!!!

HAHA WIEDZIALEM ZE KLIKNIESZ!!!:D a skoro juz klikles daj +

Opublikowano

Nick w grze: Jezier

Dlaczego chcesz zagrać: Gdyż jak na razie jest to najlepszy serwer minecraft jaki widziałem i bardzo chciałbym na nim zagrać.

bykomstop.gif
Opublikowano

Nick w grze: Neoo

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ lubie pykać w Minecrafta, a serverek z MPC koxi względem innych Polskich servów.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Nick: MrEzio33

Dlaczego chcę zagrać: Lubię Minecrafta lecz single mi się już znudził. Chciałbym zagrać w multi, a ciężko jest znaleźć dobry serwer, z doświadczenia wiem, że MPC dba o tego typu rzeczy.

Opublikowano

Wpiszcie mojego kumpla

Nick w grze: soap

Dlaczego chcesz zagrać: Kumpel polecil mi ten serwer.Mówi że fajnie się na nim gra

Opublikowano

Prosze o dodanie: Enedue

Powod: Chcialbym zagrac na czym wiekszym niz hamachi. Moge zagwarantowac bezproblemowosc z mojej strony

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...