Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Rusek

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ nie mam co robić i chciałbym pobawić się w robienie miasta.

Opublikowano

Nick: WujoDwaEm

Powód: Na Single Przesiedziałem, już pół roku, ile można? Jestem stałym Użytkownikiem MPC, i chciał bym pograć z tą ekipą. :]

giphy.gif

Opublikowano

Nick: EloPRoMastaH

Dlaczego chciałbym zagrać: nie mam aktualnie w co grać, a jest okazja gry z wieloma ludźmi z tego forum więc czemu nie? =D

Opublikowano

nick w grze: gora93

dlaczego chce grac: chcial bym grać poniewaz chcę sie z innymi graczami podzielic sie swoja wyobrażnia i nigdy nie gralem multiplayer

Opublikowano

Nick w grze:AlphaGunman

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ singleplayer mi się znudził :>

No zobacz.1 konto na mpc masz i nie rozpatrzyli twojego podania to moj nick w kolejnym wpisales bo wtedy jak kogos co ludzie znaja przyjmą.

space-core-o.gif

Opublikowano

Nick w grze: GuM4

Dlaczego chcesz zagrać: Bo bardzo lubię grę z innymi ludźmi, tylko ten serwer będzie stał i stał podczas gdy reszta padnie. Jestem ogarniętym graczem, nie zachowuje się jak n00b.

Opublikowano

Nick w grze:dixxonek

Dlaczego chcesz zagrać

:Ponieważ słyszałem że na serwerze jest bardzo dobra kultura nikt nie kradnie i nie używa cheatów administracja przebywa sporo czasu na serwerze będę na serwer wnosił nowe pomysły jak i też projekty, nie będę cheatował ;') mogę codziennie przebywać na serwerze od 1-12 godzin proszę o zaakceptowanie podania.

Opublikowano

Dodajcie mojego kolegę !

Nick w grze:Szymcio

Dlaczego chce zagrać: Chce grać z najlepszymi (MPC Forum) oraz ze swoimi kumplami dawnymi.

reflink

Opublikowano

Nick: Mohito

Dlaczego chce grac? Moj brat oraz kilku kumpli tutaj gra : )

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...