Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Bartoszek (Mojego brata jak cuś)

Dlaczego chcesz zagrać: Aktualnie nie mam co robić, a dość długo przebywam na forum mpc i zauważyłem, że macie serwer, więc chętnie dołączę się.

Opublikowano

Nick w grze: MiNt

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ myślę że będę się dobrze bawił na tym serwerze a single mi się znudził oraz chcę doświadczyć nowych przygód ^^

Opublikowano

Nick : NieMoralny

Powód: Nudy... Gram w minecrafta pół roku. Szanuje tych którzy mnie szanują i nie szanuje tych których zachowanie jest skandaliczne.

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Nick w grze : 4irmax

Dlaczego chce zagrac: gra wydaje się fajna, chciał bym spróbować. Nudzi mi się też więc sobie pogram.

Proszę o szybką akceptację

Opublikowano

Nick w grze: Tehu

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ uwielbiam grę w towarzystwie. Nie ma nic lepszego od gry z przyjaciółmi ... A wspólne budowanie to dopiero coś ;] Mam ciekawe pomysły na budowle które mogę zrealizować z ludźmi.

Dlaczego ja? : Dobre pytanie ... otóż :

- Potrafię grać w drużynie

- Odnajduje się w towarzystwie

- Jestem pomysłowy i kreatywny

- Rzadko przeklinam ( chyba że coś mnie naprawdę poniesie)

- Mam długi staż w MC - Gram od września 2010

- Jestem opanowany

- Jestem pomocny

- Mam zdolności przywódcze

- Często gram

- No i ogólnie jestem ogarnięty

Mam nadzieję że zostanę przyjęty jak i również moi kumple Happens i blondi . Razem tworzymy zgraną paczkę ;]

Opublikowano

Nick w grze: GuM4

Dlaczego chcesz zagrać: Bo bardzo lubię grę z innymi ludźmi, tylko ten serwer będzie stał i stał podczas gdy reszta padnie. Jestem ogarniętym graczem, nie zachowuje się jak n00b.

Opublikowano

Nick w grze: Pauch

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ uwielbiam tą gre, gram na różnych serwerach i mam nadzieje że jak bedę mógł grać ten serwer spełni moje oczekiwania i będę go reklamował !

Opublikowano

Nick w grze: sKr

Dlaczego chcesz zagrać: Gram w minecrafta od początku. Na forum siedze codziennie, nie pisze postów, bo poprostu czytam^^. Myślę, że na servie mpc jest kultura jak i nie ma Griferów .

Opublikowano

Hallo people ;f

Nick w grze: Inaze

Dlaczego chcesz zagrać: Bo z mpc jestem już od ponad pół roku, a skoro jest serwer od mpc chce do niego należeć

Pozdrawiam

Grasz?

Opublikowano

Nick : Kapci

Dlaczego chcesz grać: nie lubię grać na premium tzn płacić te 60 zł lubie grać w towarzystwie dobrze dobranych osób

Opublikowano

Nick : Matiz

Dla czego : Bo chce , żeby kumpel ze mną za grał , polecam mu serwer i mówie że jest najlepszy ;] On nie może założyć konta na mpc a net ma taki że 2 lata sie strona wczytuje.. W każdym bądź razie proszę o pozytywne rozpatrzenie

Opublikowano

Nick: Samuelek

Dlaczego: Lubię w to grać, piesek mówi, że fajny serwer i miła atmosferka.Pozdrawiam z LA przywiozę w zamian trochę rokiet fjuel

Nowicjusz
Opublikowano

Nick: dXn

Dlaczego: bo mi sie juz znudzil single i teraz chce sobie pograc z ludzmi na wedlug mnie najlepszym serwie w polsce

Opublikowano

nick:Kopacz

dlaczego chce grac? :Aktualnie nie mam co robić, słyszałem od przyjaciół ze serwer jest dobry, stabilny,wybrałem również ren serwer ze względu na kolegów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...