Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: gruszek

Dlaczego chcesz zagrać: ponieważ gram od dawna (od alphy) a dostałem wiadomość od kumpla że to dobry serwer i warto zagrać

A i mam kilka pytań:

1. Czy trzeba mieć orginał?

2. Ile jest slotów?

3. Jaki jest rodzaj rozgrywki?

Opublikowano

Nick : Pitek

Dlaczego chciałbym zagrać?: Dosyć juz mam tych chaotycznych serwerów na hamachi , które po maks tygodniu padają jak muchy, mam ochotę zbudować coś wraz z innymi, stworzyć coś wspaniałego, niesamowitą atmosferę na serwerze bez dzieci neo.

Opublikowano

Nick:Balci

Dlaczego chcesz grać: Chciałbym pograć z kolegami z MPC forum, ponieważ wkurzają mnie te małolaty co robią serwery hamachi.

Pozdrawiam

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Nick:Faza7

Dlaczego: Chce zagrac poniewarz chciałbym zagrac wkoncu na serwie bez hamachi i chciałbym tez pobudowac sobie cos na multi i pograc z innymi graczami;)

Opublikowano

Nick w grze : Smerfik

Dlaczego chce grać: Gra na singlu mnie znudziła i chciałbym pograć na fajnym serwerze.

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: MePitBull

Dlaczego chcę zagrać: zainteresował mnie, wasz Serwer dużą populacją. Chciałbym do was dołączyć, jeśli nie to zrozumiem twoją odpowiedź.

Ps. Jestem nowy na tej Stronie WWW jakby co.

shawn_michaels.jpg

Opublikowano

Nick: Hasae7

Dlaczego chce grac? - Szukam serwera który jest dobrze rozwinięty i ma dużo aktywnych graczy, gra tutaj także paru moich kolegów z innego serwera (hamachi).

Juz zostalem dodany dzieki.

Opublikowano

Nick w grze: Mietus

Dlaczego chcesz zagrać: Jest do początek mojej przygody z minecraft, a zachęciło mnie do niej to forum. Single player jest nudny, więc chcę się przenieść na server mpcforum :>

Jestem w trakcie nauki grania :>

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...