Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:mSkyline

Dlaczego chcesz zagrać:Singl mi się już znudził więc chciałbym zagrać na Multi... Prosze o przyjęcie mojego podania. Pozdrawiam mSkyline

Opublikowano

nick : 0pek

dlaczego ? ogólnie dla zabicia czasu...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

Nick:Amozabel

Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ jest duży limit i mam nadzieje że nie będzie problemów z logowaniem się.

Forum żyje więc na serwerze zapewne sporo się dzieje, byłem na kilku serwerach ale jedyne co spotkałem na nich to straszne lagi które nie pozwalają grać.

Nie mam doświadczenie w multi więc mam nadzieje że zostanie mi tu udzielona fachowa pomoc i wkrótce będę w pełni umiał korzystać z tego co oferuje minecraft.

Opublikowano

Nick w grze: BosskiRoman

Dlaczego chcesz zagrać:Chcę zagrać z uczciwymi ludźmi oraz poczuć smaczki prawdziwego Multiplayer.Mam też dużo pomysłów na interesujące budowle.W Minecraft'a gram już 1 rok.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: FerusGrim

Dlaczego chce zagrac: Zrobilem sobie przerwe od WoWa, szukam jakiejs alternatywnej gierki. Pisalem juz tutaj odpowiedź, lecz moj nick nie zostal dodany na WhiteListe, nikt nie podal powodu.

Opublikowano

Nick w grze: iBstoneyDave

Dlaczego chcesz zagrać: Poprzednie konto zostało 'skradzione', więc trzeba było kopić ponownie gift code. Nie będę pisał to co w poprzednich postach.

Opublikowano

nick: Concurion

Dlaczego : koledzy mniue namowili , znudzil mi sie single player

Zbieram +^-iki ^^

2dhh9pg.png

Grałem w Cabala

Grałem w Metina

Grałem w WoW-a

Gram w Minecrafta ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...