Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Grzelu

Dlaczego : lubie tą gre i chciałbym w nią grać ciągle lecz nie moge znaleść odpowiedniego i wydaje mi sie że ten jest DOBRY.

refy RMCF1902

Opublikowano

Nick: Nonsense

Dlaczego ? : Ponieważ jeszcze nigdy nie grałem na MP minecraft, zależy mi na tym proszę o szybkie rozpatrzenie, abym czym prędzej mógł przystąpić go gry.

- Czekam z niecierpliwością...

Opublikowano

Nick: ParAdiss

Powód: Lubię bardzo grę MineCraft ,przeważnie grałem SinglePlayer,ale teraz chce spróbować się w MultiPlayer pograć też z kolegami ..

Opublikowano

Nick w grze :tegorpl

Dlaczego chce zagrac:Bo MPC to czadowe forum a server tez musi byc czadowy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nick: DawidDM

Dlaczego ? : SinglePlayer mi się znudził, a po drugie chciałbym zasmakować multiplayera na jakimś dobrym serwerze takim jak ten..

Opublikowano

Nick w grze:Pawci0o

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ chce zagrać na multi a ten serwer wydaje się bardzo fajny. Oraz gra na nim mój kolega.

Opublikowano

Nick w grze : Mintaek

Dlaczego chcę grać : Granie na SP jest już zbyt denne... Chciałbym spróbować z innymi graczami na serwerze, stworzyć jakąś wyróżniającą się z tłumu posiadłość.

MineCraft to moja pasja...

Opublikowano

Nick w grze: Yargolek

Dlaczego chcę zagrać: Ponieważ poszukuję dobrego serwera z miłą atmosferą, tutaj jest od razu forum. Chętnie zagrałbym z graczami z tego forum a innych serwerów ciekawych nie widzę.

Opublikowano

Nick :Dziebok

Powód: Chce zagrać z przyjaciółmi z osiedla na jednym multiplayerze oraz znudziła mi się gra w singlu.Z tego co widzę to jeden z najnormalniejszych serwerów

uprzejmie proszę o dodanie ;]

Opublikowano

nick : arecki007

Dlaczego chce grac na tym serwerze ?? - Nie lubie grac sam . Lubie sie posmiac z rowiesnikami & Mozna zawsze cos fajnego zbudwac .

s1wy92r.gif
Opublikowano

Nick w grze: Shaun

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dawno czekałem aż serwer powstanie !.Mam dosyć serwerów hamachi które upadają po 4 dniach.Widze że na forum jest wiele niesamowitych graczy i wiem że serwer mpc będzie jednym z lepszych w Polsce !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...