Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Artos

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na wielu serwerach, lecz na większości albo byli "grieferzy" albo były lagi. Gdy w końcu znalazłem swój ukochany serwer Minecraft ten po tygodniu upadł. Bardzo lubię tworzyć budowle wspólnie z innymi graczami, a limit 200 graczy na pewno mi to ułatwi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: Goodlikes

Dlaczego: Ponieważ mój kolega z osiedla gra na tym serwerze, i uważam że jest on bardzo dobry i ja również chcę się dobrze bawic , rozwijac i poznawac nowych ludzi

Opublikowano

Nick w grze: K@cz0r

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałby sprawdzić o co biega w tej grze, i sprawdzić sie w niej !

Opublikowano

Nick w grze: Prawca

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ lubię grać z innymi osobami, a ten serwer wygląda na to że jest bardzo fajny.

Opublikowano

Nick w grze: Rolson

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałem zagrać w Minecrafta i ten serv polecił mi kuzyn m9ciek mówi że super server i atmosfera ;]

Opublikowano

Nick : Tomoyo

Dlaczego chciałbym dołączyć do serwera?: Ponieważ lubie minecraft'a, jestem aktywny i chciałbym gdzieś rozładować moją wene twórczą ^^

Opublikowano

Nick w grze: ObroncaDziewic

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę u was zagrać ponieważ od dawna szukałem serwera minecraft i po prostu lubię budować :>

Opublikowano

nick : zigman

Powód : Lubie rozgrywkę MP i dzielic sie swoimi poysłami z innymi graczami

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

nick : zigman

Powód : Lubie rozgrywkę MP i dzielic sie swoimi poysłami z innymi graczami

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

Nick w grze: Delsmos

Dlaczego chcesz zagrać: Nie mam nic do roboty mój kolega niby miał kupić dedyka i założyć server ale jednak nici z tego a ten server zapowiada się Fantastycznie

Opublikowano

Nick w grze:NeLeK

Dlaczego chcesz zagrać:Bo juz mam dosyc tych serwerów hamachi ktore padaja po 2 dniach ;// ciesze sie ze skonczylem budowle a oni mowia ze serwer zostaje zamkniety ;( dlatego mam nadziejeze ten sie dluugo utrzyma ;P

Opublikowano

Nick: Killgorin

Dlaczego chce zagrac: Lubię tą grę i nigdy nie grałem na multi minecraft a więc chcem spróbowac, kolega mówił, że to jeden z najlepszych servów i też gra więc chcem zobaczyc.

Opublikowano

Nick w grze: CmN

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ oprócz Counter Strike lubie MC ! ;* I chciałem oblookać gre na Multiplajerze ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...