Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Dander

Dlaczego chcesz zagrać: Nie grałem jeszce na multi więc chciałbym spróbowac ,bo single juz mnie nuuuudzi.

1325845644-U48159.gif

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: pezetr

Dlaczego chcesz zagrać: Myślę, że to bardzo dobry serwer i chciałbym na nim pograć. Jestem dobrym graczem i grałem już na wielu serwerach, lecz mam nadzieję, że tutaj będzie mi się grało najlepiej.

Opublikowano

Nick w grze: DeakronPL

Dlaczego chcesz zagrać: Bo znudziła mi się gra na single player'u i chciał bym pograć z ludźmi na MP . Mam zamiar przyczynić się do upiększania tego servera .

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Nick w grze: Svope

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chcę uczestniczyć w życiu serwera mpc oraz mówiąc zwięźle minecraft jest grą kreatywną w której każdy powinien poznawać inne osoby oraz łączyć się swoimi doświadczeniami z gry i poznawać nowe rodzaje budownictwa.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Nick w grze:Dafciu

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ jestem zapalonym i dobrym graczem w Minecraft.Myśłe że ten server będzie najlepszym na jakim grałem oraz wieże że ten server stanie się najlepszym w Polsce !

PS: Będe pomagac nowym graczom oraz budowac Hotele.

Opublikowano

Nick w grze: Nyter

Dlaczego chcesz zagrać: Myślę, że to bardzo dobry serwer i chciałbym na nim pograć. Jestem dobrym graczem i grałem już na wielu serwerach, lecz mam nadzieję, że tutaj będzie mi się grało najlepiej.

i kolega

Nick w grze: lethian

21571.jpg

18706.png

31109.gif

33708.jpg

33623.png

Opublikowano

Nick:Zmuszan

Dlaczego chcesz grać: Chcę grać na waszym serwerze ponieważ dużo o nim słyszałem.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Nick w grze : PsikuS

Dlaczego chce grać: Grałem na wielu serwerach, hamachi ale też no-hamachi, mam duże doświadczenie w budownictwie, zawsze staram sie zachowywać kulturalnie na serwerze i mógłbym wnieść wiele na serwer jak i pomóc innym w budowie, z góry dziękuje ;]

Opublikowano

Nick: Czerwona Plaga

Dlaczego: A czy to ważne?

chcialem ci dac + ale skonczyl mi sie limit wiec dalem - sorry ;p

ZBIERAM MINUSY!!!! MINUSY [---]

I love justin biber forever dajcie [-][-] plis kocham bibera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...