Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: RydeR

Dlaczego chcesz zagrać: Bo podoba mi się ta gra i chciał bym spróbować na multi player.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DaMik

Gdyż fajnie by było sobie pograć z qplami

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nick : Aloone

Dlaczego chce zagrac : Chciałbym zagrać, ponieważ nie mam już w co grać, a taki serwer Minecrafta mógłbybyć dla mnie czymś ciekawym i nowym.

Opublikowano

Nick: Bakterjen1233

Dlaczego chce grać: Ponieważ gram już długo na singlu i mam ochotę pograć na multi z ogarniętymi ludźmi

Opublikowano

Nick w grze: piro

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać ponieważ nie ma dużo tak dobrze rozwiniętych serwerów pod No-Hamachi oraz na dedyku przy takiej dużej ilości graczy nie będzie problemów w grze.

Opublikowano

Nick w grze:hwdk19082

Chciał bym zagrać na waszym serwerze ponieważ z tego co widzę panuje tam bardzo miła atmosfera i kultura i bardzo dużo nowości chce zagrać na waszym serwerze bo jestem nowym graczem minecrafta i wiem że ktoś mi pomoże ogarnąć jeszcze lepiej tą grę

Trochę o sobie powiem

To tak mam na imię daniel mam 15 lat lubię pokopać piłkę nożna i wieczorami pograć w jakąś grę która człowieka uspokaja grałem w metina i tego typu gry ale tylko się denerwowałem więc wolałem sobie odpuścić mam nadzieje że przyjmiecie mnie w swoje progi bo bardzo mi zależy na grze na tym serwerze.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Mój nick : univesum

Chciałbym zagrac bo bardzo kręci mnie Minecraft przeczytałem tyle poradnikuw i obejrzałem filmikuw

Zajęło mi to z 7 godzin.

Opublikowano

Nick: Gumovanoga

Dlaczego chcę grać :ponieważ nudzi mi się singiel i ten server jest jednym z najlepszych darmowych bo w końcu to mpc C:

Opublikowano

mam taki problem bo wczoraj zlozylem podanie i teraz gdy chcem sie wbic to mi pisze you are banned . nie wiem oco chodzi bede gral dopiero 1 raz . ;/ nick w grze : NieWane

26495931301941812087.png
1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...