Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Drewniany Terminator

dla czego chce grać na tym servie, ponieważ słyszałem że to dośc dobry server i znudziło mi sie granie na singlu już bo samemu nudno sie gra ; )

Pzdr.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Vahot

Dlaczego chcesz grac: Ponieważ serwer wydaje się naprawdę dobry i kolega mi go polecił.

Opublikowano

DODANI!

*|Drewniany terminator

zmienilem ci nick na

Drewnianyterminator

(bez spacji)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Proszę zmienić WH z nicku AreQ na AreQPL i o zmianę mojego cuba i mojej własności na tenże nick.

Z góry dzięki

:)
Opublikowano

Nick: Todziox

Dlaczego chcę zagrać?: Chcę zagrać,ponieważ nudzę się i chciałbym zagrać na multi sing mi się już znudził.

Opublikowano

Nick w grze:ZLoToWKa (jeśli zły moge zmienić)

Dlaczego chcesz zagrać: Single Player mi się znudził i chciałbym zagrać na jakimś fajnym serwie:)

Opublikowano

Nick w grze:

Emlo

Dlaczego chcesz zagrać:

Chciałbym zobaczyć jak wygląda dobry serwer, ponieważ sprawy techniczne mam już za sobą ale nie wiem jak ma wyglądać miasto, system płatności, sklepów itp.

Opublikowano

Nick w grze: SrebrnyPL

Dlaczego chce zagrać?: Ponieważ Chce pograć z przyjaciółmi, móc spełnić moje budowlane projekty, przebywać z ciekawymi ludźmi i cieszyć się grą na multiplayer.

Opublikowano

NIck: Wodzu

Dlaczego: Ponieważ myślę że, a przynajmniej mam taką nadzieje że ten serwer postoi dość długo.

Obserwuj, słuchaj, rzadko osądzaj i nie chciej za dużo - Platon

Rekrut
Opublikowano

Nick:Goo

Dlaczego:Ponieważ znudziła mi się gra na normalnym i chcę zacząć coś nowego.

Daj + Jeżeli Ci Pomogłem

Opublikowano

Nick: DragonzZ22

Dlaczego chce grać : Ponieważ szukam jakiegoś fajnego serwa z miłą atmosferą

Opublikowano

Ostatnio w ogóle nie zagłębiałem się w świat minecrafta, zacząłem jeszcze za czasów początku serwera (z tego co pamiętam potem miał chwilowe problemy i upadek). Zauważyłem, że znowu został postawiony na nogi, więc z miłą chęcią zagrałbym z wami ponownie.

nick w grze: krolikk

Opublikowano

Nick: Kubara

Dlaczego chciałbym zagrać: Bardzo lubię minecrafta a na tym serwerze gra mój kolega ze szkoły.Szukałem dobrego serwera ale żadnego nie znalazłem. O tym serwerze słyszałem bardzo wiele np. że są admini którzy banują tylko na podstawie regulaminu a nie tak jak na innych serwerach.

26886_902.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...