Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o UN bana mojej postaci o nicku " Herbolt999 "

Przyczyna banu : Grałem na serwerze już kilka dni i nazbierałem sporo surowców i minerałów, pewnego dnia zaczęły się lagi i admin pisał " proszę opuścić serwer, prace techniczne " ja chciałem dokończyć moją farme trzciny, lecz wyrzuciło mnie z serwera.Po 2 minutach jak został odpalony serwer na nowo, loguję się a na postaci nic nie ma, pusto ! wszystko przepadło, a co gorsza ja wszystko straciłem a mój kumpel zyskał, ponieważ z 1 stacka diamentów zrobiły mu się 3 i nie tylko z diamentami.Po tym się zdenerwowałem bo kumpel się wzbogacił ja wszystko straciłem, i lekko skrytykowałem serwa i dostałem właśnie bana, lecz po kilku dniowym namyśle stwierdziłem że muszę tutaj grać, ponieważ nie ma innego takiego serwera MC co tylu ludzi gra i nie ma lagów ;]

Jeżeli UN ban jest niemożliwy to proszę o nową postać o nicku : " Mowmiojcze " a jeżeli jest zajęty to " Morfeusz "

Opublikowano

Nick w grze: godzillaxD

Dlaczego chce grac: Poniewaz znudzil mi sie tryb singleplayer a chcialbym pograc troche z ludzmi.

Opublikowano

Nick - 0utsane

Dlaczego chcesz zagrać - nie ma innych polskich serwerów więc trzeba na jakimś grać - prawdopodobnie najlepszy.

@ponawiam ponieważ niby zostałem wczoraj dodany a i tak nie mogę wejść.

Opublikowano

Odświeżam bo niby dodany a próbuję wejść to wyświetla mi się komunikat że bym napisał na forum to piszę.

Nick: KilofMan

Powód:Gra w singlu jest nudna jak masz już tam arcy dzieło a w singlu zawsze możesz się dogadać z kimś i razem budować,kopać i inne.

Opublikowano

Nick w grze: XxTornadoxX

Dlaczego chcesz zagrać: Bo moim zdaniem dobry serwer i chciałbym pograć

Opublikowano

Nick: Defrin

Powód : Serwer polecił mi kolega, słyszałem o nim, że jest miła atmosfera i sporo wolnego miejsca do budowania.

Niestety mam problem od pierwszego zalogowania się wyskakuje mi komunikat, że owy nick jest zajęty.

Opublikowano

Nick: Mariek

Dlaczego: Na MPC jestem od dawna, MineCrafta poznałem niedawno. Gra na singlu jest nudna i chciałbym zagrać na jakimś poważnym serwerze.

Opublikowano

Odświeżam bo niby dodany a próbuję wejść to wyświetla mi się komunikat że bym napisał na forum to piszę. Nick: KilofMan Powód:Gra w singlu jest nudna jak masz już tam arcy dzieło a w singlu zawsze możesz się dogadać z kimś i razem budować,kopać i inne.

Twój nick który podałeś wcześniej to KilofMen i takiego dodałem.

Reszta dodana

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nick w grze: M@ciek

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ grają tu mili ludzie i serwer jest fajny. I myślę że ten serwer jest najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...