Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi chyba juz @ aktywowal konto, ale tera stoje na respie i nie moge sie ruszyc bo mnie cofa, /login mnie wywala bo zle haslo a jak wybiore jakie kolwiek na /register to pisze ze nick jest zajety, wtf

Opublikowano

Nick : kewinpolak

Dlaczego chcesz zagrać : Single jest za nudny ;f wole fajne servery multi.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nick: Kagar

Powód : Serwer polecił mi kolega, słyszałem o nim, że jest miła atmosfera i sporo wolnego miejsca do budowania.

Opublikowano

Nick: Damianu

Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ już kiedyś grałem i super mi się podobał, miałem przerwę spowodowaną awarią nick changera(a inne mi nie działały) i zostałem usunięty z WL. A serwer bardzo mi się podoba.

Opublikowano

Nick Arczaniol1

Chce grac bo mi sie spodobal ten serwer oraz chce stworzyc duzo hodowle kaktusow

4143_1.png

Opublikowano

Nick: zenit

Uzasadnienie podania: Serwer jest dość popularny oraz gra na nim wiele ludzi, poza tym swiat rowniez jest juz porzadnie rozbudowany z tego co slyszalem i gra sie przejemnie, jestem ogarnietym graczem, mimo, ze w minecrafta gram tydzien z czego wiekszosc glownie na single. Z gory thx za przyjecie.

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Nick w grze: Tr0Y3

Dlaczego: Chce zagrać na normalnym serwerze a z tego co słyszałem ten jest najlepszy, a nie na takim gdzie każdy sobie na złość robi. Kolega mi polecił ten serwer i chciałbym sobie razem z nim pograć.

Opublikowano

Nick w grze: Odyniec

Dlaczego chcesz zagrać: Chciał bym zagrać bo singel mi się znudził a w mulit są inni gracze i więcej pomysłów .

Opublikowano

Nick w grze: Odyniec

Dlaczego chcesz zagrać: singiel mi się znudził a w multi jest więcej graczy i więcej pomysłów .

Opublikowano

Nick w grze: manu

Dla czego chcesz zagrać: Najlepszy w Polsce bez wątpienia serwer Minecraft'owy. Niech nie zgubi was ta "11" w moim nicku! Mam 16 lat i jestem ogarnięty. Potrafię dogadać się z ludźmi. Grałem na kilku serwerach MC i żadnych skarg na mnie nie było. Myślę, że jestem w stanie wybudować coś fajnego. Nie psuje gry innym, nie demoluje, nie niszczę. Proszę o dodanie mnie na listę. Pozdrawiam!

Opublikowano

Nick w grze: kreo1995

Dlaczego chce grać: Chce grać na tym serwerze bo znudziły mi się serwery pięciominutowe i chciałbym pograć z nowymi ludźmi. Dużo dobrych rzeczy słyszałem o tym serwerze i chciałbym spróbować na nim zagrać z kolegą.

Opublikowano

Nick-Raataj

Dlaczego-Ponieważ uwielbiam minecrafta i mam nadzieję że będę mógł tu spokojnie grać :]

Ile grasz- Gram bodajże 5-6 miesięcy.

Opublikowano

Nick: EdioS

Dlaczego chce zagrac?: Szukam dobrego serwera multiplayer.Ten serwer polecali mi koledzy

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

Nick w grze:gajuszek

Dlaczego chcesz zagrać:Lubię minecraft'a dużo czasu w niego gram, a na serwerze zawsze lepiej bo masz znajomych możecie razem coś budować itp.

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...