Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z gry: damianrvc3

Dlaczego chcę grać: Dla przyjemności oraz dlatego, iż nie znalazłem jeszcze żadnego "zadbanego" serwera w Minecraft. Chciał bym przeżyć jakąś przygodę w tej grze na multiplayer'erze

Opublikowano

Nick : Bambus

Dlaczego chcę grać : Gram w minecrafta od samego początku (od classica) , grałem wcześniej na serwerze mpcforum , lecz został zamknięty , ogólnie z kolegami zawsze szukaliśmy fajnego serwa ale nie mogliśmy znaleźć ( po zaknięciu mpcforum serwer) Teraz gdy znów jest On , to razem z kumplami chcielibyśmy wrócić na serwer .

Opublikowano

nick: Deme

dlaczego chce grac: Grałem na innych serverach hamachi i nie ale wszystkie upadały z róznych powodów złodzieje niszczyciele i tak dalej chce zagrać na serwerze który się utrzyma .

Opublikowano

nick w grze: kamilq

dlaczego chcesz grać: Ponieważ, spodobał mi się ten serwer, a moi kumple na nim grają. Słyszałem o nim wiele dobrego, a poza tym nudzi mi się Single Player.

10 postów [x]
20 postów [x]
50 postów []
100 postów []

userbar2er.jpg

userbar3e.jpg

Opublikowano

nick w grze:kubersio

dlaczego chcę grać:Nie mam w co grać a poza tym gra na singlu szybko się nudzi chętnie bym zagrał na serwerze mpc ;>

Opublikowano

Nick : Maplowicz

Bóg zapłać ludzie za ten serwer. Jak zaakceptujecie to będzie dużo dzieci.

Zagrać chce z tym panem wyżej, dla funu

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Nick w grze:WilczekCK

Dlaczego chcesz zagrać:Bo szukam dobrego serwera, grałem kiedyś, fajnie się grało, lecz serwer padł.

1_1_1541612706_cycki_sa_fajne_przez_admin_middle.jpg

Jeżeli też tak myślisz, daj plusa!

Wiilczek.jpg

Xbox 360 Yea! :D

Opublikowano

Nick w grze:Mibo

Dlaczego chcesz zagrać:Z tego co widzę gra może się zapowiadać ciekawie. Dużo osób gra bynajmniej tak mi się wydaje więc gra może być fajna. Szukam dobrego serva.

Opublikowano

Nick w grze: Ronixon

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ wiele słyszałem o tym serwerze. Super atmosfera. Dużo osób podobno gra. Chciał bym spróbować i się pobawić.

Opublikowano

Nick: Salut

Czemu: Chcę u was grać, ponieważ wcześniej grałem u was i przyznam, że grało się u was bardzo fajnie i przyjemnie.

Opublikowano

nick : Inscore

Czemu chciałbym zagrać? Gram już trochę na signalplayer ale już mi się to zdeczka nudzi wiec chciałbym spróbować na multi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...