Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Witek

Dlaczego? : Ponieważ bardzo lubię MineCraft-a, jest bardzo mało dobrych serwerów. MPC myśle, że bedzie naprawde dobry.

Opublikowano

Nick: Defrin

Powód : Serwer polecił mi kolega, słyszałem o nim, że jest miła atmosfera i sporo wolnego miejsca do budowania.

Opublikowano

Nick: Karol350

Dlaczego chcę grać: Otóż grałem na wielu serverach które niestety po 2-3 dniach rozpadały się i chciałbym zagrać w końcu na porządnym serverze jakim widzę jest server MPC Forum , jestem przyjazny , doświadczony oraz kulturalny , w razie czego zawszę mogę udzielić innym pomocy.

Pozdrawiam

Opublikowano

To znowu ja ...

Tym razem nick Dezydery też jest zajęty, wygląda na to, że ktoś wbił przed kolegą i ukradł mi nick.

Nick:Matarife

Dlaczego?:BArdzo lubi grać w MC. Gra od początku udostępnienia tej gry przez notha.Grał ze mną na serwie hamachi. I tutaj chcemy znowu zagrać w 4.

Do złodziei nicków!!

Zostawcie ten nick, bo nie chce mi się pisać więcej podań.

sygna21.png

Opublikowano

Dodaj moich kumpli

Nick:mrbloodpl

Dlaczego?:Ponieważ znudziła im się gra na serwach nudnych czas zacząć grę na mpc !

Nick:Adamus111

Dlaczego?:Ponieważ znudziła im się gra na serwach nudnych czas zacząć grę na mpc !

reflink

Opublikowano

nick : mrchalupka

dlaczego??? może dla tego ze chce pograć z innymi ludxmi tam by poznać innych bo singlu już za dobrze mi idzie a tu zaczne od nowa

Opublikowano

Nick w grze: damixos

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ gra w singlu już mi się znudziła, chce próbować nowych rzeczy i mam nadzieje że gra z forumowiczami z MPC będzie równie fajna jak w innych grach.

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Nick w grze: Redwe

Dlaczego chcesz zagrać: Chciał bym zagrać ponieważ interesuje się tą gra a zawsze raźniej budować z większą ilością ludzi

Opublikowano

Witam

Nick w grze:lubietrawe

Dlaczego chcesz zagrać: hmmm... Lubie tą gre mam spore doświadczenie na single player jak i multi player chciałbym pomagać w projektach no i to chyba koniec

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick:Mojrzeszek

DLaczego chciałbym zagrać na tym serwerze: Grałem już tu kiedyś i wiem , że ten serwer jest super . Jestem osobą która moze na niego wnieść różne pomysły oraz osobą która chciałaby się dużo o minecrafcie nauczyć .

Opublikowano

Nick: Dacomos

Dlaczego? Przewinąłem się przez kilka serwerów, szukam takiego, na którym mogę osiedlić się na stałe. Najbardziej zależy mi na sympatycznej ekipie, resztę zawsze jakoś się dogra. Na początek chcę tylko zapoznać się z servem, później pomyślę, co dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...