Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK; Hubci0

Dlaczego : Juz jestem na white liscnie lecz podalem zle haslo przy wejsciu do gry i juz nie moge sie zalogowac . nie wiem czy ktos mnie zrozumial ale chcialbym byc zapisany ponownie na white liste pod takim nickiem

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Rafikk

Dlaczego chcesz zagrać: Lubię gry zespołowe, a szczególnie Minecraft i chcę spróbować swoich sił na tym serwerze.

KACeZetO

Nowicjusz
Opublikowano

Nick:SqN

Dlaczego chcesz zagrać: Chialbym zagrac wkoncu na normalnym i polskim serwerze bo kocham ta gre ;*

Opublikowano

Nick:Mojrzeszek

Dlaczego chcę zagrać:Grałem już na tym serwerza , grało mi się bardzo fajnie i przyjemnie . CHciałbym znów móc pograć na dobrym serwerze . Pozdrawiam serdecznie Mojrzeszek

Opublikowano

Nick: DavidQ

Czemu chce grać : Ponieważ na singlu już całą mape Rozmontowałem i chciał bym zagrać w końcu na MultiPlayerze.

Z góry dzięki. Dawid

Opublikowano

Nick w grze:Siano000

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ od dłuższego czasu gram w MineCraft'a przechodzi już około 4 miesiące . Także zacząłem przygodę z banner.jpg

Na pewno będę robić poradniki z moim autorstwem na temat MineCraft,Counter-Strike.

WIELKI KONKURS ! DO WYGRANIA BARDZO ŁADNE NAGRODY !

KLIKNIJ, A SIĘ DOWIESZ CO I JAK !

Opublikowano

nick: eMAGieIKa

Czemu chciałbym zagrać? W minecrafta gram od dłuższego czasu, a na serwerze chciałbym pograć z innymi.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Nick: Stonka

Dlaczego ja: Mam duży staż w budownictwie więc zawsze wam pomogę, a chcę tu grać bo to fajny serwer (tak myślę)

proszę o dodanie :-)

Opublikowano

Nick z gry: damianrvc5

Dlaczego chcę grać: Dla przyjemności oraz dlatego, iż nie znalazłem jeszcze żadnego "zadbanego" serwera w Minecraft. Chciał bym przeżyć jakąś przygodę w tej grze na multiplayer'erze

Opublikowano

Nick w grze: OgarnijSie91

Dlaczego chcesz zagrać: Singiel jest już nudny a ten serwer jest najlepszy jaki może być! Gra samemu jest nudna ;/ Wszystkie serwery Hamachi opadają po 4 dniach gra na nich jest bezsensowna

marihuanapan.jpg
Uczeń
Opublikowano

Nick: zep199700

Dlaczego chcę grać? : Powodem jest zaciekawienie się grą od kumpla w szkole, szukałem fajnych dedyków ale nie znalazłem żadnego!

Więc patrze na mpc forum i jest wasz oficjalny serwer. ( A tak dla rekrutanta mam 14 lat ale jestem dorosły umysłowo i ogarnięty!!! Nie jestem jakimś tam dzieckiem neo tylko normalnym graczem!)

/Reflink

Opublikowano

Nick w grze:Damian_1123

Dlaczego chcesz zagrać: Single-Player nuudny i jeszcze nie grałem na żadnym serwerze.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...