Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój nick : damian179

dlaczego? : ponieważ chciałbym zagrać na serwerze który długo stoi i gra dużo osób a taki jest ten serw ~ magiczny

sygna max 800 x 200

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Lima422

Dlaczego chcesz zagrać: Aktualnie nie mam co robić ;d ten serwer z wszystkich najbardziej mi się podoba ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze: Lima422

Dlaczego chcesz zagrać: Aktualnie nie mam co robić ;d ten serwer z wszystkich najbardziej mi się podoba ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nick w grze : Vrona

dlaczaego chcesz zagrac: poniewaz lubie grac w minecrafta multi i mysle ze ten server to jeden z najlepszy jakie widzialem. Lubie pograc z fajnymi ludzmi itp a mysle ze ten server ma to wszystko?

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Nick w grze: Siwy

Dlaczego chcesz zagrać: Single jest nudny, gra z innymi jest ciekawsza. I mam nadzije ze ten serwer jest dobry, bo inne na które trafialem nic tylko lagowaly QQ

Opublikowano

Witam proszę o dodanie na WL

Nick w grze: P4P4

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam dobrego serwera ... Hmm no to chyba jedyny powód ; ]

Opublikowano

dodani ;D

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Witam. Chciałbym się przyłączyć do zabawy.

Nick: Tiberian

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ mam problem ze stworzeniem własnego serwera chciałbym podczepić się pod waszą zabawę. Liczę, aby była miła atmosfera, bez griefowania (to okrutnie denerwuje) i oczywiście z miłą administracją.

Opublikowano

Prosze O Dodanie Do listy DeViL to ja Danio wczesniej macie dlaczego a robie drugie bo tamto zajete

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nick w grze: NubKillerPL

Dlaczego chcesz zagrać: Nudy w singlu.

Opublikowano

Nick: ssasski

Dlaczego Chce grać: Chcę w końcu sprawdzić multi na jakimś fajnym serwie, a single już powoli zaczyna się robić nudne ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...