Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

nick: FaQ1994

dlaczego: Nudzi mi się już granie Single Player grałem na jakimś serwie ale tam same dzieci były. A ten serwer wydaje się ogarnięty

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Soczek

Dlaczego chce zagrać:Bo serwer jest fajny (od kolegi wiem) ,lubię budować ciekawe budowle i Świetnie się bawić!

Zbieram +

Ale tak na prawdę gówno mnie to obchodzi ...

Opublikowano

Nick: Mizzer

Dlaczego chce zagrać: Bo mi się nudzi.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

nick: endymionag

grałem wczesniej na koncie Endymion ale kupiłem premke na inny nick ( endymion ) zajete. Oczywiscie xaulina sie za chuj nie doprosze -,-

anti.png

Opublikowano

Nick w grze: PepeK

Dlaczego chcesz zagrać: hm.. znudziła mi się gra na single, a chciałbym spróbować czegoś nowego. Multi i wasz serwer mi na to pozwoli. Bardzo podoba mi się wspólna gra z innym graczami w MineCraftcie.

Opublikowano

Nick: Matlaus

Chcę dłączyć na serwer, ponieważ mam dość samotnego kopania kopalni lub chodzenia po mapie stało się to troche nudne, lecz serwer może to zmienić : P. Widzę że serwer jest dobrze rozwinięty wraz z forum bardzo chciałbym zagrać na waszym serwie... Jestem uczciwy i przestrzegam regulaminu zamieszczonego na danym serwie.

Mam nadzieję, że do zobaczenia na serwie ; p

Opublikowano

Nick w grze: Patjx

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam jakiegos zaje***tego serwera od jakiegos czasu. W minecrafta gram bardzo dlugo. W Classica pogrywałem od lipca, a alphe od grudnia. Gralem na wielu dobrych serwerach (stare dobre MMOPLAY) i na kilku bylem adminem. Mam nadzieje, że zechcecie wpisać mnie na White-Liste.

Opublikowano

Nick w grze:basia

Dlaczego chcesz zagrać: Aktualnie nie mam co robic, i chcialbym sprobowac czegos nowego ;pp

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Nick: Jazzper

Dlaczego chce zagrać?: Ponieważ uważam ze to fajna gra i spoko ze mpc ma swoj wlasny serwer

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...