Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Kulee

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ całe moje życie opiera sie na rozbijaniu kwadratowych klocków, ta gra jest dla mnie jak tlen. Dlatego właśnie chcę zagrać !

Opublikowano

Nick w grze: Syllian

Dlaczego chcesz zagrać: Poniewaz uwielbiam grac w MC przez Internet, a ten server mi to umozliwia

pcsa.png

muzykaikon.png

Music is my Life

Opublikowano

Proszę o dodanie mojego nowego nicku gdyż kupiłem oryginalną grę minecraft i mam nowy nick już nie Wiśnia tylko xxWisniaPLxx...z góry THX...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Nick w grze : bins24

Dlaczego chcesz zagrać: Single mi się już dawno znudził, a akurat na waszym serverze jest dużo ciekawych pluginów itd. co mi sprzyja.

Opublikowano

Nick w grze: LodiosEQ

Dlaczego chcesz zagrać: Single Player jest fajny ale chciałbym posmakowac prawdziwego twardego servera ;p

Opublikowano

Nick aros111

chce grac na serwerze ponieważ single Player mi się znudził i chcę zagrać na multi

mca.png

moja łopata zbieram Lubie To

Opublikowano

Nick w grze: Damianek

Dlaczego chcesz zagrać: Gra na Singleplayer jest przyjemna, jednak chciałbym zasmakować czegoś więcej. Obecnie miałem swój serwer, gdzie grałem z przyjaciółmi, lecz jak wiadomo utrzymanie takiego serwera nie jest tanie, dlatego też chciałbym zagrać na jakimś serwerze.

Opublikowano

Nick w grze:Razmir

Dlaczego chcesz zagrać:Szukałem dobrych serwerów ale nie znalazłem wiec wszedłem na mpcforum i zobaczyłem że ma własny serwer dlatego chce zagrac na serwie .

76561198030895941.png

Razmir123.png

Opublikowano

Nick: TDK2

Dlaczego chce zagrać ? a dlaczego nie ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nick : LoLeK

Dlaczego chce zagrac : Chce budowac , pomagac , kochac i hodowac. Tak na seril chce zagrac bo kazdy gra :]

fiiilm.gif
Opublikowano

Nick w grze: Majkel

Dlaczego chcesz zagrać: Jestem ogarniętym graczem. Bardzo spodobał mi się ten serwer, a szczególnie system wiosek i miast. Myślę, że byłbym wstanie upiększać serwer z innymi graczami, oraz pomagać. Bardzo proszę o dopisanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...