Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Losek

Dlaczego chcesz grać? Chcę pograć na normalnym serwerze... wszystkie, na których grałem, po tygodniu padły ;/

Opublikowano

Nick: Oriox

Dlaczego chce grać?: Szukam w miare ogarniętego serwera który nie padnie po tygodniu

Opublikowano

nick: jakuza57pl

dlaczego chcesz zagrac: bo umiem grac normalnie nie jak neo z komendami i lubie wyzwania itd jestem uczciwy i nie czituje jak inni a pozatym umiem dosyc dobre budynki budowac ^^

Opublikowano

Nick: CezzarPL

dlaczego chciałbym grać: lubię tą grę i szukam fajnego serwera aby pograć razem z innymi w tą grę i się dobrze bawić

Opublikowano

(ZAMÓWIENIE SIOSTRY ^^)

Nick: Alcia

Powód: Znudziło jej się kopanie dziur na single. Jest doświadczona bo gra w minecrafta pół roku. Potrafi budować ogromne budowle.

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Nick w grze:Kurczak

Dlaczego chcesz zagrać:Dużo czasu trace na szukanie fajnych serwerów ale na marnea ten wydaje sie fajny i z tego co przeczytałem panuje miła atmosfera.

Na serwie nie będe noobił i utrudniał gyr innym graczą.

Pozdrawiam całą administrację i graczy serwera.

Daj delete.pngto nic cie nie kosztuje :]

minecr10.pngindev-10.pngalpha-10.pngbeta-p10.pngbadge-11.pngminer10.pngbuilde10.pngredsto11.pngpig-ri10.pnghardco10.png1301934461-U76702.png

delete.png Proszę :)

Opublikowano

Nick w grze : ViperX

Dlaczego chce grać : Gra na single player stała się nudna , a słyszałem że jest to jeden z lepszych serwerów w Polsce.

Opublikowano

Nick w grze: WaZzaaap

Dlaczego chce grać: kolega mi powiedział o tym serwerze że jest fajny więc chciałbym sprawdzić to sam

Opublikowano

Nick w grze:Neon

Dlaczego chcesz zagrać:Znudził mi się już singleplayer a dowiedziałem się o waszym serwerze i słyszałem o nim dużo dobrego więc postanowiłem zagrać ;]

Miniramp.png
Opublikowano

nick:Salim

Dlaczego: Większość serwerów stoi na hamachi, no-hamachi. A ja szukam serwera stałego, jak ten. Mam trochę doświadczenia, więc problemów nie będziecie mieli ze mną na pewno. Chciałbym zagrać również dlatego, że grają tu moi kumple, którzy przenieśli się tu z innych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...