Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Ƥℓικι ƨɛяωɛяσωɛ 2010

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnych plików z questami z bety bo te pliki są od metin2.sg któego wydawcą nie jest GF...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Na max 127 nie dodaje pkt do statystyk z tego co zauważyłem ;] a na max 254 - nie ma 6/7 bonu i jest limit na zmianę bonów (10min.) i też jest czasami problem ze statystykami, chyba tyle z bugów :>

Daj Minusa!

Opublikowano

a jak to zainstalowales? bo ja cos nie moge.....

Server File Metin2 PL : ) - Klient testowy .de

PL(source) - game, db , questy itd

image.png

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec jak to zrobic by dzialalo , gdzie wrzucic?

Server File Metin2 PL : ) - Klient testowy .de

PL(source) - game, db , questy itd

image.png

Opublikowano

Brzydal pozdro & poćwicz, zatem pokaż co potrafisz i pokaż mi max 254lvl z 6/7 bonusem, jak większość tutaj dużo gada a mało wie hah ;D

A pliki mam na dysku od ponad 2 tygodni i dokładnie jak ktoś napisał wyparowały z metin2.sg

Daj Minusa!

Opublikowano

Brzydal pozdro & poćwicz, zatem pokaż co potrafisz i pokaż mi max 254lvl z 6/7 bonusem, jak większość tutaj dużo gada a mało wie hah ;D

A pliki mam na dysku od ponad 2 tygodni i dokładnie jak ktoś napisał wyparowały z metin2.sg

Schodzimy na poniżanie tak ? game255 z 6/7 akurat nie ma ...

kdq1pt.png

Opublikowano

Cholera WinRAR nie wypakowuje mi całego home wywala jakieś błędy ...

Albo się umi stawiać serwery albo nie umi. Jeśli się czegoś takiego nie potrafi to Ty się za to nie bierz bo to dla Ciebie zbyt trudne.

Opublikowano

Jbc serwer (jak mi wiadomo) można odpalić na cliencie SG (mnie akurat się udało) - dobrze, że byłem przez chwilę w Teamie Endorian'a i się dowiedziałem ^^

Plików nie bd opisywał - kto umie ten sprawdzi.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Jbc serwer (jak mi wiadomo) można odpalić na cliencie SG (mnie akurat się udało) - dobrze, że byłem przez chwilę w Teamie Endorian'a i się dowiedziałem ^^

Plików nie bd opisywał - kto umie ten sprawdzi.

To na jakim kliencie da się odpalić reguluje serwer. Co do Endoriana, to chciałbym wiedzieć czemu odszedłeś. Tak z czystej ciekawości,

Opublikowano

A Rodi Wam tam na konfie nie mówił ? Prosiłem, żeby przekazał ;p

Odszedłem, bo przyszedł LoW, wziął sobie w łapy clienta, a mi nie zostało nic do roboty.

Więc co ? Statystą miałem być ? Bez przesady ;p

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

A mi doszedł nowy błąd, ja się chyba poddaje

mv: rename syslog to ./log/20110121/syslog.21

Kompletnie nie wiem o co chodzi

napiskx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...