Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do doszlifowanych zabezpieczeń których się niby miało nie dać złamać , już typy z dmg biegają i na wh <komar mod;x> więc po co było to gadanie o tym że to dlatego takie długie opóżnienia są. Gracze czekali na coś porządnego a dostali porządną bete ^^ nie powiem serwer urzeka aczkolwiek został zaprezętowany w sposób załosny.

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

albo np surke expil bodziak bil metka sura "pomagala" i woja loglo na chwile

HesteR mówił wczoraj co innego, że ten sura w jakąś minute zatłukł metina sam!

A po za tym administracja zmieniła all posty w temacie, gdy HesteR zrobił temat na forum Evonis o eq z Navi, czyli wychodzi na to że zatajają prawde.

Tak w ogóle te tematy zostaly już usunięte

1539961823.png
Opublikowano

A co do doszlifowanych zabezpieczeń których się niby miało nie dać złamać , już typy z dmg biegają i na wh <komar mod;x> więc po co było to gadanie o tym że to dlatego takie długie opóżnienia są. Gracze czekali na coś porządnego a dostali porządną bete ^^ nie powiem serwer urzeka aczkolwiek został zaprezętowany w sposób załosny.

to idz zrob swoj serwer i go sobie zaprezĘtuj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Powiem tak jest ich w teamile 10+ i nie ogarniają za czasów animemt2 Jak bambus3k był sam w teamie to all ogarniał i nie było tyle bugów, błędów itd co tutaj...

Opublikowano

juz jakies 3 godzinki off... no no, dlugi ten resetart^^ a mialo to byc chwila

dzis juz pewnie nie wlacza... moze jutro wieczorem^^ chyba ze wbije merkon i obieca ze jutro, to pod koniec tygodnia sie nastawcie na gre

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TO jest tak

U merkona 5 minutowy restart = 5 godzinny restart i tak z wszystkim, Team 10 osób+ a nie ogarniają...

Opublikowano

Do obsługi maszyny i kontaktem między graczami jest ich dwóch Merkon oraz Tenma. Cała reszta to zwyczajni GM, którzy nawet mają zablokowane większość komend, ich zadaniem jest pilnowanie porządku w grze... I wiedzą tyle co my.

5428180936970289905.png

Opublikowano

tak brain a potem sie obudzisz w zmoczonym łuzku... przestań pierdolić jakieś bajki o tym jak to serwer "rozjebiesz'"zniszczysz" czy co tam jeszcze pierdoliłeś

Opublikowano

Dobra prawda taka, że on nigdy nie ruszy... teraz u Merkona pisze, że wydadzą jeszcze lepszy a że ten to awaria.... mieli by przynajmniej jaja i napisali tu, że znów dali dupy!

Opublikowano

Swietnie zrob to ale jak cie zglosza to i firma np ovh czy gdzie oni tam maja dedyka moze cie misku zaskarzyc.Czytalem twoje posty nie wiesz czym sie otwiera torrenty a ataki ddos organizujesz? Wez idz spac dziecko ty sobie mozesz ale konia zwalic.

Zwalic konia ?... jak jego pewnie rodzice 24/7 pilnują ^^i nie powalają nic zrobić samodzielnie bo jeszcze sobie "bube' zrobi

DAJ +

Opublikowano

B��d podczas ��czenia z baz� danych gry21!

B��d podczas ��czenia z baz� danych gry!

Zal serwer już padł.

Wracam na Nexusa. Markon a Ty najpierw sie ogarnij a poźniej coś rób. Straciłem tylko czas.

Opublikowano

B��d podczas ��czenia z baz� danych gry21!

B��d podczas ��czenia z baz� danych gry!

Zal serwer już padł.

Wracam na Nexusa. Markon a Ty najpierw sie ogarnij a poźniej coś rób. Straciłem tylko czas.

jakby serwer padl to bo strona wcale nie działała...

DAJ +

Opublikowano

masz racje paczek... ale na Chu merkon pierdzieli że taki doskonały dopracowany... każe czekać... a później pierwsze co odpala to IS... a do tego okazuję się że serwer nawet nie jest zabezpieczony + masa hackerow biega... i weś sie nie wkur...

Opublikowano

Niebieska Erka

rusz głową ja też chciałem tam grac... ale no bez jaj zaczynam tam już 2 raz i drugi raz sie nie da grać... sorry ale ile można sobie z graczy jaja robić... rozumiem raz coś nie wyszło... wydałem 30zl na IS... serwer padł.... 2 raz pada to jakas kpina.

Niech go już lepiej nie odpalają i nie będzie problemu.

Opublikowano

Czemu oni baze wylaczyli ?

?

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:

2002 - No such file or directory

Query:

[READ] Unable to connect to MySQL server

Please contact the MyBB Group for support.

tak wygląda forum....

I Ty mi mówisz, że to PRO serwer... Też tak myślałem jak ruszył 1 raz... ale nawet jak go ogarną i odpalą 3 raz to padnie po 5dniach.

Opublikowano

Konto Hybrids - 3 zl

Dodanie Bonow na evonis - 20 zl

Zmienianie handlarzy na evonis - 2 miesiace

Czekanie na evonis - Bezcenne

To tak mialo byc :

Nowe Skille - Nie ma

Fabula od poczatku - Nie ma

150 lvl - Nie do osiagniecia

Mapy dla h lvli - Nie Ma

Mapa dla srednich leveli - Nie Ma

Bezwartosciowy IS - Nie Ma

4 channeli - Nie Ma

Zabezpieczenie przed KMR - Nie Ma (lecz sami sobie zrobili przed wlasnym klientem)

Itemy z mysql - Sa juz od poczatku ;p

Doswiadczony Team (programista 3d , specjalista serwera , maszyny ) - Nie Ma

Raty Exp x5 Yang x4 - Nie ma

Nowe Moby - Nie Ma

Pierscien TP - CHyba Nie Ma

Merkon "Mniej-więcej 9x większe niż na PL. " - Ehe

Dalej mi sie nie chce szukac i czytac .

Czy teraz czujesz sie oszukany ? ?:>

wakow9.png
Opublikowano

od daty premiery (mniejsza z tym ze byla spoziona o 3 tygodnie) serwer byl wiecej OFF niz ON... to swiadczy tylko o tym jaki ten serw jest pro

w dodatku nastawiony pod ISa w 100%....

z metinow po 1 bonowaniu, po 1 zwoju egzo... zeby wbic na G przy KU bez instr trzeba min 150 zwojow ... to przy szczesciu^^ takze pozdro w dodatku ceny is tez sporawe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...