Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze moderator niepotrafi zamknac tematu :/

Widzę że ktoś chce warna ;]

Chłopcze patrz na daty. Serwer jest uruchomiony [ chociaż ja na stronke nie wbijam bo mi antywirus nie pozwala ]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Merkon 4 razy wieksze? smieszny jestes i ten twoj team bo mam na 11 lvl'u z niedzwiedzia 1.26% dokladnie z glodnego czer niedzwiedzia daj raty jakie powinny byc a potem wlacz serwa noobku hmm niby exp lepszy niz na evenye bo tam 2.5x wiekszy a exp 4 razy gorszy haha

PS.Gz modka hahahah a Serw klapa 0 questow na nizsze lvl'e chociaz glupi biolog powinien byc pamiętasz jak sie naśmiewałeś z Evenye? tak teraz sie z cb smieja Zaraz matys wyskoczy i zacznie bronic gówna

Opublikowano

Zrąbaliście na samym początku i nadal jest zrąbane exp miał być większy a jak widzę do w 300 minut wbija się 25 na Pl z takim eq wbije o 20 - 30 minut dłużej nie robiąc questów!

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Widzę że ktoś chce warna ;]

Chłopcze patrz na daty. Serwer jest uruchomiony [ chociaż ja na stronke nie wbijam bo mi antywirus nie pozwala ]

Właśnie... Antywirus blokuje dostęp do strony i forum... Dokładnie wykrywa coś w logo.png

Triadica / Tiveria / AnimeMt2/ Balmora

icon_rip.gif

Opublikowano

tu sie nie gra na spolszczeniu ...

Nie ma do Evonisa spolszczenia z tego co mi wiadomo i raczej nie będzie

Mhm

http://kmr.thmods.com/ml.html

Dalej wykrywa.

PS

Wasz status On Line to tylko zielony obrazek ;/ zróbcie prawdziwy.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Mhm

http://kmr.thmods.com/ml.html

Dalej wykrywa.

PS

Wasz status On Line to tylko zielony obrazek ;/ zróbcie prawdziwy.

ten spol już nie działa bo dali launchera nowego...

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać czy serwer jest on?? Ponieważ wróciłem do domu pobrałem nowego launchera i ciągle pisze ze zaraz wbijam do świata evonis. Na starym też tak jest. Może ktoś mi odpowiedzieć bedzie + i 5

syghq.png

Opublikowano

1. stronka mi nie działa....

2. przy launcherze wyskakuje jakis error ...... ze nie mozna odczytac jakiegos pliku D:/ymir/ui czy cos takiego i sie wylacza (???????????????)

3. pomoze ktos!?

Opublikowano

1. Jeszcze nie dziala jest chwilowy restart

2. Gra an spol jest dostepna aczkolwiek dostaniesz bana;p Link do clienta:http://www.mpcforum.pl/topic/282870-downloadklient-evonis-100-pelny/

Jesli pomoglem mozesz dac +.

@edit haha Dzieki za - chcialem pomoc no szkoda;/ Staralem sie, jesli ktos moze to niech da +;/ Albo wiecie co nic nie dawajcie! Skoro tacy jestescie;/

Dzieki, dalem ci +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...