Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem rozumieć rozumowanie teamu.

Wciąż piszą że serwer będzie dziś, lecz na dobrą sprawę ZAWSZE jest dziś. 10 minut temu było dziś, teraz znów mamy dziś.

Równie dobrze dziś może być za 24 godziny,tydzień, lub nawet później.

Branoc & dobrej nocy ; )

Opublikowano

Jeszcze jest kropla nadzieji, że bedzie on, bo tenma pracuje, a jak by wiedział, że nie da rady teraz to by poszedł spać wiec pewnie coś malego mu zostało do zrobienia.

matjes4.png

Opublikowano

A może pracuje teraz żeby jutro mieć mniej pracy i szybciej odpalić serwer ? Bierz to na logike , nie puści Ci serwera w nocy .

54585309939136444418.png

Opublikowano

A może pracuje teraz żeby jutro mieć mniej pracy i szybciej odpalić serwer ? Bierz to na logike , nie puści Ci serwera w nocy .

Zebyś wiedział, że pisał, że wstaje o 5;30, a zawsze go juz na gg nie było o 23, a teraz caly czas robi i mówil, że jak skończy to od razu start.

edit; Bo pisałem z nim na gg przed chwilą.

matjes4.png

Opublikowano

no wiecie , taki scorpion siedzi 24 /7 i nie opusci nawet 1 minuty bo musi topke wbic . A tak off topic to server jak ma wyjsc za chwile to znaczy ze za pare chwil a ich chwila to ponad 6h . wiec do konca tyg. mozna sie spodziewać . gdyby merkon ruszyl dupe a nie Tenma sie wyslugiwał bylo by szybciej ale tak naprawde merkon nic nie umie . Gdyby mpc forum zamkneli to on by nie wiedział co ma robic... ostatnio jak logowanie padło i mpc to czekaliśmy zeby mpc forum otworzyli i dopiero potem naprawił logowanie bo poradniki musiał czytać ^^ . Ja tenma na Twoim miejscu odlaczył bym sie od tego nieroba i wzioł pare porządnych osób i zrobił server porządny...

2jrz14.jpg
Opublikowano

no wiecie , taki scorpion siedzi 24 /7 i nie opusci nawet 1 minuty bo musi topke wbic . A tak off topic to server jak ma wyjsc za chwile to znaczy ze za pare chwil a ich chwila to ponad 6h . wiec do konca tyg. mozna sie spodziewać . gdyby merkon ruszyl dupe a nie Tenma sie wyslugiwał bylo by szybciej ale tak naprawde merkon nic nie umie . Gdyby mpc forum zamkneli to on by nie wiedział co ma robic... ostatnio jak logowanie padło i mpc to czekaliśmy zeby mpc forum otworzyli i dopiero potem naprawił logowanie bo poradniki musiał czytać ^^ . Ja tenma na Twoim miejscu odlaczył bym sie od tego nieroba i wzioł pare porządnych osób i zrobił server porządny...

Ja na twoim miejscu bym wziął lekcję ortografii .. Nieuku.

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

Śmiech na sali ta ekipa znają teksty tylko "Już, zaraz, dziś, w godzinach wieczornych" nie możliwe by stawianie serwera tyle trwało. Było już kurwa dobrze ale musieli coś spierdolić...

5428180936970289905.png

Opublikowano

Śmiech na sali ta ekipa znają teksty tylko "Już, zaraz, dziś, w godzinach wieczornych" nie możliwe by stawianie serwera tyle trwało. Było już kurwa dobrze ale musieli coś spierdolić...

Kurwa!! Znowu nie ogarniety bachor ... Nie wiesz ze musieli zrobić poprawki ?! Weź sie ogarnij bo mi was już szkoda .. Jestescie pierdolnieci i tyle ( nie wszyscy) Minusujcie mnie walą mnie te wasze minusy kurwa.. Mówię prawdę i tyle.

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

sory, ale oni te teksty, że już dzisiaj, wieczorem... GADALI POD KONIEC GRUDNIA... Nie broń ich :/

Pytanie do moderatorów!

Czemu nie zamkniecie tego tematu bo serwer jest OFF. Każdy temat idzie do kosza jak serwer jest OFF ?? - Jakieś układy ^^?

sygnanu.jpg

Opublikowano

Omfg ludzie stop spam ... poprostu żal mi patrzec na wasze komętarze ... ehh nie spamic Modek zamknij to wreszcie jeden wielki spam to jest publikacja ? czy dyskusja .... co do servera myśle ze w Piątek Sobote ruszy ,....

CR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...